لندن – ایرنا – یک نماینده ایرلندی پارلمان اروپا ضمن ابراز نگرانی از جنایت‌های رژیم اشغال‌گر قدس در غزه تصریح کرد که نگاه مردم با نهادها و سازمان‌های اروپایی درباره حوادث فلسطین به طور نگران‌کننده‌ای متفاوت است.

به گزارش ایرنا، میک والاس امروز (شنبه) در توئیتی، پیام رئیس کمیسیون اروپا در خصوص درگیری‌های در فلسطین اشغالی و محکومیت حملات علیه اسرائیل را بازنشر داد افزود: هرچند اتحادیه اروپا از رژیم آپارتاید اسرائیل در جنایت جنگی علیه مردم فلسطین حمایت می‌کند اما بیشتر مردم اروپا از این نسل کشی حمایت نمی‌کنند.

اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا پیشتر نسبت به درگیری‌ها میان نظامیان رژیم صهیونیستی و فلسطین ابراز نگرانی کرده و در توئیتی با نادیده گرفتن کشتار مردم بی گناه غزه و جنایات تاریخی رژیم اشغال‌گر قدس حملات «بی رویه» حماس علیه اسرائیل را محکوم کرده بود.

وی در یک موضع‌گیری انفعالی و ضعیف ادعا کرده بود که غیرنظامیان باید محافظت و خشونت ها باید متوقف شوند.

نظامیان صهیونیست از صبح روز (۱۰ می)، مصادف با ۲۸ ماه مبارک رمضان، با حمله به صحن‌های مختلف مسجدالاقصی و مناطق مختلف نوار غزه، آن را به یک میدان جنگ تبدیل کردند. در پاسخ به این جنایات، نیروهای مقاومت فلسطین نیز وارد عمل شدند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، از دوشنبه گذشته تاکنون بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه، ۱۲۲ تن از جمله ۳۱ کودک و ۲۰ زن شهید و بیش از ۹۰۰ تن نیز زخمی شده اند

اتحادیه اروپا و کشورهای اروپایی از زمان تشدید حملات ددمنشانه صهیونیست ها به مردم مظلوم فلسطین ضمن اتخاذ رویکردی منفعلانه و نیمه جان، حتی از محکوم کردن جنایت‌های رژیم اشغال‌گر قدس دریغ کرده‌اند. آن‌ها با نادیده گرفتن کشتار مردم بی گناه غزه و جنایات تاریخی رژیم اشغال‌گر قدس خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه هستند.

«والاس» پیشتر گفته بود: هرکس جنایات قاتلان سنگ دل رژیم آپارتاید اسرائیلی را محکوم نکند باید برای همیشه ساکت باشد. او در توئیتی این پرسش را مطرح کرده بود که اتحادیه اروپا چطور از رفتارهای غیرانسانی اسرائیل حمایت می‌کند؟ این قانون‌گذار ایرلندی با بیان اینکه هر عقل سلیمی از حمایت اتحادیه اروپا نسبت به جنایات جنگی اسرائیل علیه مردم فلسطین در تعجب است افزود، آیا این است ارزش‌های اروپایی که از آن دم می‌زنید؟

پیتر استانو سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید که خشونت‌های اخیر و تشدید تنش‌ها نشان می‌دهد که تا چه اندازه از سرگیری مذاکرات، یافتن راه حل پایدار و مسالمت آمیز در قبال شرایط اخیر ضروری است.

این درحالیست که اکثر کشورهای اسلامی و عربی ضمن محکوم کردن اقدام های نظامیان صهیونیست، خواهان اقدامات بین‌المللی برای مواجهه با تجاوزات رژیم اشغالگر قدس شده‌اند.