حجت الاسلام والمسلمین مسعود آذربایجانی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: استخراج، تبیین و ساماندهی اندیشه های علمی در ابعاد مختلف در مواجهه با ویروس کرونا می تواند برونرفت بهتر و صحیح تری در برابر این بیماری داشته و آسیب های روانی، اجتماعی، اقتصادی ناشی از این بیماری را در وضعیت مطلوب تری کنترل کند.
دبیر کنفرانس بین المللی رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا اضافه کرد: شیوع کرونا همچنین در مساله فلسفی الهی نیز پرسش هایی برای مردم بوجود آمده که لازم است اندیشمندان در رابطه با پیامدهای کرونا در رابطه با اموری الهیاتی ورود جدی تری کنند.
وی با اشاره به اینکه که ۱۲۰ چیکیده مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده که ۹۰ مقاله از این بین حائز ویژگی های لازم شده است، گفت: روانشناسی، فلسفه و کلام و علوم اجتماعی سه محور اصلی این کنفرانس است.
آذربایجانی مباحث مربوط به محور روانشناسی کنفرانس بین المللی رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا را مورد توجه قرار داد و گفت: سلامت معنوی در کرونا، مراقبت معنوی در برابر این ویروس، درمانگری معنوی در کرونا، مداخله معنوی در مواجهه با کووید۱۹، سبک های مقابله ای با این ویروس، سوگ ابراز نشده و کرونا و رشد معنوی بعد از ضربه، محورهای این بخش است.
به گفته وی، مبانی فلسفی و کلامی مواجهه با کرونا، رهیافت معنوی با کرونا در حکمت اسلامی، سنجش مفاهیم الهیاتی معاصر در مواجهه با کرونا و پاسخ های الهیاتی در مواجهه با کرونا موضوعات مربوطه به بخش فلسفه و کلام این کنفرانس است.
دبیر کنفرانس بین المللی رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا ادامه داد: بررسی میان فرهنگی زیست فرهنگی در مواجهه با کرونا، تبیین های اجتماعی معنوی در مواجهه با کرونا، آسیب های ناشی از کرونا و مواجهه معنوی با کووید۱۹، تحلیل آسیب های معنوی مواجهه با کرونا از منظر جامعه شناسی، تبیین سرمایه فرهنگی و معنوی جامعه بعد از شیوع کرونا موضوعات محور علوم اجتماعی این کنفرانس بین المللی خواهد بود.
آذربایجانی با بیان اینکه نهادها و مراکز علمی متعدد داخلی در این همایش همکاری خواهند داشت، گفت: در بخش بین الملل این کنفرانس ۹ نفر از اندیشمندان بنام از کشورهای مختلف دنیا مباحث خود را در رابطه با رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا ارائه خواهند کرد.
دبیر کنفرانس بین المللی رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا اظهار داشت: مجموعه چکیده مقالات و مقالات به صورت کامل این کنفرانس برای استفاده کاربردی توسط عموم مردم و نهادهای تخصصی و درگیر با کووید۱۹ مهمترین خروجی این کنفرانس است که می تواند به بسیاری از پرسش های الهیاتی، روانشناختی و اجتماعی جامعه در برابر ویروس کرونا پاسخ دهد.
به باور وی، تاکنون افزون بر ۱۵۰ میلیون نفر در جهان به این ویروس مبتلا و حدود ۳ میلیون بیمار بر اثر آن جان خود را از دست داده اند و همچنان این روند ادامه دارد./