تهران- ایرنا- نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: پژوهشکده حج و زیارت با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی فعالیت‌های بیشتری را در دستور کار قرار دهد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب در مراسم تکریم و معارفه رئیس قبلی و جدید پژوهشکده حج و زیارت با اشاره به روایت«العالم بزمانه لا تهجم علیه اللّوابس» تصریح کرد: امروز انسان برای بقاء همراه با پیشرفت خود راهی ندارد، مگر اینکه زمان، مخاطب و نقشه راه را به خوبی بشناسد، از این‌رو توجه به مسائل علمی و پژوهشی در حج و زیارت یک امر ضروری و اجتناپ ناپذیر است که خوشبختانه با شناخت درست و نیازسنجی دقیق پژوهشکده حج و زیارت ایجاد شده است.

براساس این گزارش، در این مراسم از خدمات سه ساله علی اکبر ضیایی رئیس قبلی پژوهشکده حج و زیارت تکریم و با حکم نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت میرزا علیزاده به عنوان رئیس جدید این مجموعه معرفی شد.

نواب با تجلیل از تلاش‌های حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر نماینده پیشین ولی فقیه در امور حج و زیارت، راه‌اندازی پژوهشکده حج و زیارت را بسیار کار ارزشمندی دانست و تصریح کرد: خوشبختانه در طول سالیان گذشته فعالیت‌های پژوهشی بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف صورت گرفته که امروز نیاز است با مخاطب شناسی و نیاز سنجی دقیق این امر همچنان ادامه یابد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه آقای ضیایی در مدت سه سال در پژوهشکده حج و زیارت اقدامات خوبی را به انجام رساندند، از مدیر جدید این مجموعه خواست با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی فعالیت‌های بیشتری را در دستور کار خود قرار دهد.

وی یادآور شد: فعالیت‌هایی مانند انتشار کتاب، مقالات و پژوهش‌های انجام شده در حوزه‌های مرتبط با حج و زیارت بسیار مفید و ارزشمند است؛ از همه پژوهشگران و محققان این پژوهشکده انتظار می‌رود با تلاش بیشتر در رفع نیازهای این حوزه به ویژه تولید محصولات و آثار فاخر و کاربردی اقدام کنند.

سرپرست حجاج ایرانی در بیان ویژگی‌های مدیر جدید پژوهشکده حج و زیارت تصریح کرد: ایشان اهل قلم و دارای سوابق خوب پژوهشی و فعالیت‌های بین‌المللی در حوزه حج و زیارت است و امیدوارم به توفیق الهی گام‌های مهمی در تحقق اهداف پژوهشکده بردارند.

میرزا علیزاده در سال ۱۳۴۴ در استان لرستان متولد شد و با توجه به علاقه وافری که به علوم حوزوی داشت در سال ۱۳۶۵ وارد حوزه شد و در حوزه علمیه کرمانشاه ، مشهد و قم تحصیل کرد.

وی علاوه بر مدرک حوزوی دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سال ۱۳۷۹ است و دکترای خود در رشته قرآن و حقوق  را از جامعه المصطفی العالمیه کسب کرده است، مدیر گروه علمی و پژوهشی قرآن و حدیث دانشگاه علوم اسلامی رضوی و عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه از جمله مسئولیت‌های علمی و پژوهشی وی به شمار می‌آید.

از او آثار پژوهشی همچون فرهنگ روابط اجتماعی در آموزه‌های اسلامی، مثبت اندیشی، یا، منفی نگری؟ (فرهنگ روابط اجتماعی در آموزه‌های اسلامی) نیز به چاپ رسیده است. وی در عرصه بین‌الملل نیز یکی از مبلغان فعال در بعثه مقام معظم رهبری به شمار می‌آید.