به گزارش روز دوشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، علاوه بر آن، میزان اشتغال ناشی از این پروانهها با رشد ۲۳.۴ درصدی برابر با ۱۴۲ هزار نفر و تعداد پروانههای صادره با رشد ۱۰ درصدی برابر با هفتهزار و ۴۷۳ فقره بوده است.
بر اساس اطلاعات اخذ شده از سازمانهای صنعت، معدن و تجارت ۳۱ استان کشور و جنوب کرمان در صدور پروانه بهرهبرداری، استانهای آذربایجان شرقی (۵۵۳ فقره)، اصفهان (۵۰۸ فقره)، خراسانرضوی (۵۰۳ فقره)، تهران (۴۵۵ فقره) و قزوین (۴۴۰ فقره)، به ترتیب بیشترین میزان عملکرد را در تعداد پروانههای بهرهبرداری صادره نسبت به سایر استانهای کشور داشتهاند.
بیشترین رشد در تعداد پروانههای صادره نیز به ترتیب مربوط به استانهای اردبیل (۷۴ درصد)، خراسانجنوبی (۷۳ درصد)، بوشهر (۵۲.۸ درصد)، همدان (۴۱ درصد) و گلستان (۳۹.۷ درصد) بوده است.
سرمایهگذاری صنعتی
از منظر حجم سرمایه پروانه بهرهبرداری، رتبههای نخست تا پنجم بیشترین سرمایهگذاری صنعتی به بهرهبرداری رسیده در سال ۹۹، به ترتیب مربوط به استانهای خوزستان (۶۰ هزار و ۲۹۷ میلیارد تومان)، مرکزی (۱۷ هزار و ۸۷۳ میلیارد تومان)، چهارمحال و بختیاری (۱۵ هزار و ۳۰۵ میلیارد تومان)، ایلام (۱۱ هزار و ۹۵۲ میلیارد تومان) و کرمان (۹ هزار و ۲۷ میلیارد تومان) بوده است.
استانهای خوزستان (بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ درصد)، چهارمحال بختیاری (بیش از چهار هزار و ۷۰۰ درصد)، ایلام (بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ درصد)، مرکزی (افزون بر یکهزار و ۱۰۰ درصد) و زنجان (۷۵۹ درصد) نیز از بیشترین رشد در حجم سرمایه پروانه بهرهبرداری در سال ۹۹ نسبت به سال قبل، برخوردار بودهاند.
در شاخص اشتغالزایی ناشی از پروانههای بهرهبرداری، بیشترین میزان اشتغال به ترتیب مربوط به استانهای تهران (۱۱ هزار و ۱۲۷ نفر)، اصفهان (۹ هزار و ۸۴۰ نفر)، آذربایجانشرقی (۹هزار و ۳۱۳ نفر)، خراسان رضوی (هشت هزار و ۶۸۷ نفر) و قزوین (هفت هزار و ۸۶۹ نفر) بوده است.
اشتغال صنعتی
بیشترین رشد اشتغال صنعتی ناشی از پروانه بهرهبرداری در سال ۹۹ در مقایسه با سال ۹۸، به ترتیب مربوط به استانهای خوزستان (۱۷۶ درصد)، آذربایجان غربی (۱۴۷ درصد)، همدان (۱۱۵ درصد)، اردبیل (۱۱۱.۲ درصد) و ایلام (۷۷ درصد) بوده است.
استانهای آذربایجانشرقی، اصفهان و خراسانرضوی بیشترین تعداد پروانه بهرهبرداری صادره، استانهای اردبیل، خراسانجنوبی و بوشهر بیشترین رشد در تعداد پروانه بهرهبرداری صادره داشته اند.
همچنین استانهای خوزستان (۳۱۲.۴ میلیارد تومان بهازای هر پروانه)، ایلام (۲۷۱.۶ میلیارد تومان بهازای هر پروانه) و چهارمحالوبختیاری (۱۱۰.۱ میلیارد تومان به ازای هر پروانه)، بهترین عملکرد در سرانه سرمایهگذاری (نسبت حجم سرمایه پروانه بهرهبرداری به تعداد پروانههای صادره) را به دست آوردند.
استانهای بوشهر (۲۵ نفر به ازای هر پروانه)، تهران (۲۵ نفر به ازای هر پروانه) و خوزستان (۲۴ نفر به ازای هر پروانه) بهترین عملکرد در سرانه اشتغال (نسبت اشتغال ایجاد شده ناشی از پروانه بهرهبرداری به تعداد پروانه بهرهبرداری) را در سال ۹۹ داشتهاند.