دکتر بابک عشرتی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: کسانی که بر اساس سند ملی واکسیناسیون کرونا در اولویت قرار دارند، بهتر است این واکسن را بزنند و تردیدی در این زمینه نداشته باشند.
وی در مورد این موضوع که برخی افراد به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در مورد واکسن، از تزریق آن طفره می روند، بیان داشت: هر واکسنی عوارضی مانند بدن درد و لرز دارد و عوارض جدی واکسن ها در حد یک یا ۲ مورد در یک میلیون نفر است؛ بنابراین باید همه با خیال راحت این کار را انجام دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مردم توصیه می کرد که اگر در اولویت واکسیناسیون قرار گرفتند یا هر واکسنی که از طریق وزارت بهداشت به دست آنها رسید، تزریق کنند.
وی با بیان اینکه فرقی بین واکسن های ایرانی و خارجی وجود ندارد، ادامه داد: افرادی که بیمار بوده و در حال استفاده از دارو هستند، با نظر پزشک معالج خود اقدام به این کار کنند، چون در زمان ابتلا به برخی از بیماری ها نباید این واکسن را بزنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به راه اندازی ۱۳ پایگاه واکسیناسیون تجمیعی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران اشاره کرد و گفت: تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون تحت پوشش این دانشگاه باید به ۲۰ مورد برسد.
وی، مهمترین هدف از راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون را تسهیل دسترسی مردم به این خدمت اعلام و تاکید کرد: باید ارائه خدمت در این حوزه با سرعت، کارایی و اثربخشی مناسب همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی و اصل حفظ فاصله اجتماعی انجام شود.
عشرتی بیان داشت: افراد بالای ۸۰ سال تحت پوشش این دانشگاه حدود ۶۶ هزار نفر هستند که حدود نیمی از آنان واکسن کرونا دریافت کردند. افرادی بالای ۸۰ سالی که تاکنون واکسن تزریق نکرده اند، نگران نباشند و با مراجعه به محل های در نظر گرفته شده، نسبت به این کار اقدام کنند.