به گزارش ایرنا، صدیقه ربیعی روز دوشنبه در نشست بررسی قانون حمایت از اطفال و نوجوانان اظهار داشت: قانون حمایت از اطفال و نوجوانان بسیاری از خلاها و نواقص موجود در حوزه کودکان و نوجوانان را برطرف کرده و اجرای آن می تواند بسیاری از مشکلات این حوزه را برطرف کند.
وی با اشاره به اینکه این قانون همچنان در برخی از موضوعات مشکل دارد و باید با برگزاری نشست های تخصصی این قوانین را بررسی و احصا کنیم، گفت: در این قانون تکالیفی را برای دستگاه های اجرایی مشخص کرده و در زمینه آموزش، انتقال سواد، سلامت و خدمات آموزشی باید اقدامات زیادی صورت گیرد.
این مسوول گفت: تکالیف دستگاه ها در ابعاد مختلف به خوبی تبیین شده و اگر دستگاه های اجرایی به در این زمینه ورود جدی داشته باشند بسیاری از نیازمندی های کودکان تامین خواهد شد.
ربیعی با اشاره به اینکه در جامعه ای زندگی می کنیم که حقوقی به نام حقوق بشر در بالاترین سطح وجود دارد و تمامی حقوق مردم در این حقوق اشاره شده است، اضافه کرد: مهم ترین مشکل موجود در زمینه حقوق اطفال و نوجوانان این است که کودکان نمی توانند از قوانین و حقوق خود دفاع کنند و باید رابطی را فراهم کنیم که از حقوق خود برخوردار شوند.
وی با اشاره به اینکه موضوعات اطفال و نوجوانان در آیات و روایات هم اشاره شده است، اظهار داشت: مهم ترین تفاوت بین شریعت و جوامع بین المللی تاکید اسلام به موضوعات اخلاقی است و اسلام موضوعات اخلاقی را مقدم تر از قوانین و حقوق می داند.
این مسوول با اشاره به اقدامات استان قزوین در زمینه اجرای این قانون گفت: شرح وظایف اجرای این قانون به تمامی دستگاه ها ارسال شده و هر چند که قزوین وضعیت مطوبی را در زمینه اجرای این قانون دارد ولی وجود یک مورد از مصادیق نقض کننده قانون هم مطلوب ارزیابی نمی شود و باید اصلاح شود.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین اضافه کرد: بازماندگی از تحصیل، مشکلات موجود در حوزه سلامت و بهداشت، کودک همسری و برخی از موضوعات دیگر مهم ترین مشکلات موجود در زمینه این قانون است که باید در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.