تهران- ایرنا- رییس کمیسیون آموزش،تحقیقات وفناوری مجلس شورای اسلامی از افزایش اعتبارات معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری وصندوق نوآوری وشکوفایی درقانون بودجه ۱۴۰۰خبر داد وگفت:در بودجه سال جاری برای نخستین بار۴ هزارو۳۳میلیارد تومان بودجه معاونت راافزایش دادیم و ۲هزار میلیارد تومان به صندوق اختصاص یافت.

به گزارش ایرنا، علیرضا منادی سفیدان روز دوشنبه در مراسم رونمایی از سلسله رویدادهای پیوند؛ معرفی استارتاپ‌های حوزه زیستی و مسکن که به صورت مجازی با حضور وزیر علوم در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، افزود: دنیای امروز دنیای رقابت است، بر این اساس همه کشورها یکدیگر را زیر نظر دارند و وقتی که دانشمندان ما را ترور می‌کنند، یعنی این کشورها زورشان به کشور ما نمی‌رسد و درصدد برمی‌آیند که آنها را حذف فیزیکی کنند تا از ما جلو بزنند یا جلوی ما را بگیرند.

وی بیان کرد: ما با کشورهای همسایه در رقابت هستیم، کشورهای همسایه هم در تولید مقاله و هم با شرکت‌های ایرانی در حال رقابت هستند، ولی ایران توانسته است در زمینه تولید مقاله در حوزه علوم پایه و مهندسی در رتبه‌های سیزدهم و چهاردهم و در زمینه علوم انسانی در جایگاه سی‌ام قرار گیرد.

منادی با تاکید بر اینکه باید به صورت یک زنجیره تامین، یکپارچه فعالیت کنیم، یادآور شد: در این راستا بودجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را برای نخستین بار در بودجه سال ۱۴۰۰، ۴ هزار و ۳۳ میلیارد تومان افزاش دادیم. همچنین در صدد برآمدیم تا بودجه و سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی را نیز در قالب اعتبارات و وام قرض الحسنه افزایش دهیم.

وی ادامه داد: اکنون هزار میلیارد تومان اعتبار به این صندوق اختصاص یافته و همچنین هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب وام به این صندوق اختصاص یافته است که در تلاش هستیم سازمان برنامه و بودجه این مبالغ را به صندوق نوآوری و شکوفایی وهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص دهد.

رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در یکپارچه سازی نظام آموزشی یادآور شد: وزارت علوم نقطه مهم در جریان ملی و علمی کشور است، از این رو لازم است هسته‌های فناور در دانشگاه‌ها شکل بگیرد و ارتباط خوبی با سرمایه‌گذاران داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه وزارت علوم آخرین نقطه پرورش است و باید جوانان از این طریق این مجموعه با شرکت های دانش بنیان آشنا شوند، گفت: در سال گذشته ۵۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان توانستند حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان فروش داشته باشند و همچنین شرکت‌های مستقر در دانشگاه صنعتی شریف در سال گذشته ۲هزار میلیارد تومان فروش داشتند. کما اینکه ۳ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف در ناحیه نوآوری شریف مشغول بکار شدند.