تهران- ایرنا- همزمان با برگزاری رویداد پیوند به عنوان رویداد بهم‌رسانی صاحبان ایده‌های استارتاپی با شتابدهنده‌ها ۴ قرارداد شتابدهی میان تیم‌های فناور و شتابدهنده‌ها در زمینه صنعت ساختمان و جلبک به امضا رسید.

به گزارش ایرنا، اولین رویداد پیوند به منظور بهم‌رسانی صاحبان ایده‌های استارتاپی در اولین مراحل شکل‌گیری ایده و شتابدهنده‌های دانش بنیان به عنوان عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه جلبک و صنعت ساختمان، امروز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار شد.  

این رویداد پیوند به دو حوزه جلبک و صنعت ساختمان اختصاص داشت،  فناوری‌هایی که در حوزه جلبک جزییات طرح خود را به شتاب دهنده‌های دانش بنیان معرفی کردند شامل "تولید زیست توده هماتوکوکوس پلوویالیس حاوی آستاگزانتین"، "تولید محرک رشد گیاهی همراه با ریز جلبک"، "تولید آستازانتین در گرید انسانی از ریز جلبک"، "استخراج رنگدانه‌های طبیعی از ریز جلبک‌ها"، "استخراج آلژینات از جلبک"، "تولید و استحصال رنگدانه‌های جلبکی" و "تولید مکمل غذایی و دارویی بر پایه میکروجلبک" است.

همچنین طرح‌هایی که برای جذب شتابدهنده در اولین رویداد پیوند در حوزه صنعت ساختمان توانمندی‌های خود را معرفی کردند، شامل طرح توجیه ربات‌های خدماتی، طرح سنتز پلیمر با قابلیت جذب CO۲، طرح دیوارباغ، طرح ژئوکان، Silencer، طرح اصلاح و ارتقاء خواص روسازی آسفالتی، بهسان، اِویمو و مدل‌سازی سازه با استفاده از بسته آموزشی ارغوان است.

فعالیت شتابدهنده‌ها، هزینه‌های چشمگیری دارد و با ریسک‌های مختلفی نیز همراه است،  بنابراین در اغلب کشورها، نهادهای دولتی و عمومی، با کمک‌های بلاعوض از این نوع فعالیت‌ها حمایت می‌کنند،  صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در راستای کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاری‌سازی نوآوری‌ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات و کاربردی کردن دانش از فعالیت شتابدهی ایده‌های فناورانه حمایت می‌کند.

این حمایت از طریق رویداد «پیوند» به این شکل خواهد بود که ایده‌پردازان و استارتاپ هایی که هنوز به مرحله MVP نرسیده‌اند، طی فراخوانی شناسایی شده و آماده ارائه به شتاب دهنده‌ها می‌شوند.

در طی مراسم رونمایی از سلسله رویدادهای پیوند؛ معرفی استارتاپ‌های حوزه زیستی و مسکن که به صورت مجازی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، قراردادهای تولید میان شتابدهنده‌ها و تیم‌های فناور به امضا رسید.
قرارداد شتابدهی در این رویداد به این شرح است:

طرح "سنتز پلیمر با قابلیت جذب CO۲" میان تیم فناور و یک شتابدهنده

طرح "تولید آلژینات از جلبک" میان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی و یکی از شتابدهنده‌ها

طرح "تولید و استحصال رنگدانه‌های جلبکی" میان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و یک شتابدهنده

طرح "تولید نسل جدید سیمان و آجر نسوز با مقاومت" بالا میان تیم فناوری و یکی از شتابدهنده‌ها