تهران- ایرنا- دبیرکل حزب اراده ملت، کنش داوطلبان احراز صلاحیت نشده را در آرایش نهایی انتخابات‌ موثر دانست و افزود: این بحث که اصلاح‌طلبان دنبال برنامه ائتلاف با لاریجانی هستند کاملا مشخص است و نشانه‌های آن را می‌بینیم اما جا انداختن این موضوع در کلیت جریان و به ویژه در بدنه فعال آن سخت است.

احمد حکیمی‌پور روز سه‌شنبه درباره فضای رقابت  انتخابات ۲۸ خرداد ریاست‌جمهوری، گفت: باید ببینیم نفرات نهایی چه کسانی خواهند بود و آرایش نیروها به چه صورتی است. حدس می‌زنم انتخابات دوقطبی نشود و ۳-۴ نفر رقابت جدی با یکدیگر داشته باشند البته باید دید چه کسانی بالا می‌آیند.

دبیرکل حزب اراده ملت درباره رقابت اصلی این انتخابات افزود: با توجه به تجارب انتخابات گذشته، در سیاست ایران همه چیز ممکن است و اینکه چه کسی داوطلب نیابتی و یا اصلی است در هفته آخر رقم می‌خورد.

حکیمی پور خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه داوطلبان جدی هستند و باید ببینیم اصلاح‌طلبان روی چه کسی اجماع می‌کنند. اینکه با طیفی از اصولگرایان ائتلاف کنند موضوعی است که مدتها درباره آن بحث شده است. این موضوع مخالفان و موافقان زیادی دارد اگر چه به طور قطعی قابل پیش‌بینی نیست.

وی، علاوه بر نامزدها، کنش داوطلبان احراز صلاحیت نشده را در فرایند انتخابات و آرایش نهایی جناح‌ها موثر دانست و افزود: این بحث که اصلاح‌طلبان دنبال برنامه ائتلاف با لاریجانی هستند کاملا مشخص است و ما نشانه‌های آن را می‌بینیم اما جا انداختن این موضوع در کلیت جریان و به ویژه در بدنه فعال آن سخت است.

این فعال اصلاح‌طلب اظهار کرد: گروهی به دلیل تجربیاتی که داشته‌اند در پی نامزد اصلاح‌طلب هستند و از طرف دیگر برخی‌ معتقدند که اگر بتوانیم این فضا را به سمتی ببریم که کشور دست جریان تندرو نیفتد، ای بسا بهتر است این کار انجام شود. بنابراین، این تحلیل هم در بخش‌های اصلاح‌طلبان وجود دارد اما باید دید در نهایت فضا به کدام سمت می‌رود.

دبیرکل حزب اراده ملت عنوان کرد: احساس می‌کنم که تقریبا چون سال ۹۲، سرنوشت انتخابات در سه تا چهار روز آخر مانده به رای‌گیری مشخص شود تا آن زمان هم برخی از نامزدها به نفع شخص خاصی کنار می‌روند.

حکیمی‌پور خاطرنشان کرد: اگر جبهه اصلاحات نامزد واحدی داشته باشد، یکپارچه عمل خواهد کرد اما اگر به هر دلیلی این اتفاق نیفتد، جریان اصلاحات ممکن است دچار تشتت شود، یعنی بخشی به سمت ائتلاف و بخشی دیگر به سمت نامزد دیگری که در صحنه مانده می‌روند.

وی ادامه داد: سیستم انتخاباتی کشور معیوب است و همه چیز به دقیقه ۹۰ و به وقت اضافه کشیده می‌شود که این موضوع نشانه خوبی در سیاست‌ورزی درست نیست و باعث شده که هم مردم و هم کنشگران سیاسی مسائل را خیلی جدی نگیرند.

این فعال اصلاح‌طلب گفت: متاسفانه در لحظات آخر، تصمیم‌گیران تقریباً محفل‌نشینان هستند و تصمیمات خیلی شفاف و آشکار  نیست و این موضوع سیاست، قدرت و چرخش قدرت در کشور را دچار مشکل می‌کند و باید فکری برای این مساله شود به همین دلیل تا روزهای آخر فضا واقعا غبارآلود است.

حکیمی‌پور درباره اعلام داوطلبی علی لاریجانی در انتخابات، گفت: لاریجانی  یکی از سیاستمداران باقابلیت و توانمند کشور است اما مخالفان بسیار سرسختی در اردوگاه اصولگرایان دارد و جو منفی علیه او زیاد است.

وی عنوان کرد: در کشور ما متاسفانه تخریب نیروها بسیار رواج دارد.   معتقدم فضاها باید اخلاقی شود هر کسی صلاحیت داشته و واجد شرایط بوده، باید بیاید و به‌راحتی رقابت کند و براساس برنامه و تیمی که معرفی می‌کند، به او رای دهند.

حکیمی پور درباره وضعیت انتخاباتی سید ابراهیم رییسی، گفت: آقای رییسی آمده و ظاهرا از جریانش عبور کرده و خیلی دوست ندارد منتسب به جریان خاصی باشد و می‌خواهد خود را فراجریانی مطرح کند که این خود داستانی است. هنوز نمی‌دانیم نامزد اصولگرایان واقعا چه کسی است چرا که رییسی هم در روز ثبت‌نام، خود را مستقل اعلام کرد

این فعال اصلاح‌طلب درباره دلیل حضورش در روز ثبت‌نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به همراه محسن رهامی در وزارت کشور اظهار کرد: آقای رهامی از دوستان ۴۰ ساله من است و تقاضا کرده بود که در روز ثبت‌نام همراه او بروم و من هم به دلیل شناختی که از بدو انقلاب از او داشتم تبعیت کردم و این کار من عملاً کار سیاسی تشکیلاتی نبود چرا که حزب درباره انتخابات موضع خاصی را اعلام نکرده است.