مهدی یوسفی جمارانی روز دوشنبه در جلسه شورای فرهنگی عمومی استان تهران که با محوریت شهرستانهای ورامین، پاکدشت و پیشوا در مصلای نماز جمعه پاکدشت برگزار شد اظهار داشت: شهرستانهای استان تهران برای دستیابی به نتیجه مطلوب در حوزه شورای فرهنگ عمومی، به برنامه سالانهای نیاز دارند تا دستگاه های مختلف اجرایی عضو بتوانند به تناسب مسوولیتهای خود، اقدامات عملیاتی انجام دهند.
وی اظهار داشت: واقعیت این است که در حوزه فرهنگی، کمبود اعتباری وجود ندارد و هزینههای قابل توجهی در این حوزه انجام میشود ولی اگر برنامه زمانبندی مناسبی وجود داشته باشد، اقدامات صورت گرفته، اثربخشی بیشتری خواهد داشت.
وی تصریح کرد: مجموعه شهرداری، دهیاریها و ادارات دولتی، اعتبارات قابل توجهی در حوزههای فرهنگی و اجتماعی هزینه میکنند ولی اگر برای هر سال، هدفگذاری مشخصی به عنوان مثال در حوزه مقابله با آسیبهای اجتماعی صورت گیرد، قطعا نتیجه مطلوبتری به دست میآید.
مصوبات شورای فرهنگ عمومی لازمالاجرا است
امام جمعه موقت ورامین نیز در این جلسه گفت: شورای فرهنگ عمومی، از جایگاهی رسمی برخوردار بوده و مصوبات آن لازمالاجرا است.
حجت الاسلام سید محسن محمودی افزود: مصوبات شورای فرهنگ عمومی، حکم قانون را دارد و اجرای آن از سوی تمامی مسوولان الزامی است ولی برخی از مسوولان این امر را هنوز باور ندارند.
وی گفت: برای ارتقای جایگاه شورای فرهنگ عمومی، لازم است تا ابتدا جایگاه این شورا برای مدیران تبیین شود تا وقتی خرد جمعی، موضوعی را مصوب میکند، همه به اجرای آن پایبند باشند.
۱۵ خرداد باید موجب وحدت شهرستانهای دشت ورامین شود
امام جمعه شهرستان پیشوا نیز در این جلسه گفت: قیام خونین ۱۵ خرداد مردم دشت ورامین، موضوع مهمی است که با وجود برکات زیاد، آسیبهایی را نیز برای منطقه به همراه داشته که مهمترین آن، خدشه وارد شدن به وحدت میان شهرستانهای جنوبشرق تهران است.
حجت الاسلام روح الله باقری تصریح کرد: باعث تأسف است که قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ که باید عامل وحدت بین شهرستانهای دشت ورامین باشد، خود به عاملی برای خدشه دار شدن اتحاد و همدلی تبدیل شده است.
وی اظهار داشت: بارها با شورای فرهگ عمومی استان تهران مکاتباتی در خصوص ایجاد دبیرخانه دائمی و مشترک بین چهار شهرستان ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت انجام شده تا به واسطه این مهم، برخی از مشکلات و اختلافات برطرف شود که تا کنون جوابی به این درخواست ارائه نشده است.
وی به اختلافات میان شهرستانها در خصوص قیام ۱۵ خرداد اشارهای نکرد.
باقری با انتقاد از عدم برگزاری مراسم ملی در حوزه ۱۵ خرداد گفت: تمام برنامههای بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد، در سطح منطقه و شهرستانها خلاصه میشود و کمتر برنامه کشوری، به معرفی این قیام پرداخته است.
وی با اشاره به میزبانی شهرستان پیشوا از مرقد مطهر امامزاده جعفربن موسیالکاظم، فرزند بلافصل امام هفتم شیعیان گفت: مرقد مطهر این امامزاده واجبالتعظیم، نقطه شروع بسیاری از تحولات از جمله قیام ۱۵ خرداد است، ایشان فرزند بلافصل امام هفتم و برادر امام رضا(ع)؛ شاهچراغ و حضرت معصومه (س) است و باید توجه بیشتری به ایشان داشت.
امام جمعه پیشوا افزود: در استان تهران پس از حضرت عبدالعظیم حسنی، مرقد ایشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است به این سبب، مکاتبات متعددی با شورای فرهنگ عمومی استان تهران در خصوص درج سالروز شهادت ایشان در تقویم صورت گرفته که این امر نیز با جواب همراه نشده است.
وی راهاندازی شبکه اختصاصی شهرستانهای استان تهران در سیمای جمهوری اسلامی را یکی از مهمترین مطالبات این بخش از استان تهران یاد کرد و از نمایندگان مجلس و فرمانداران خواست تا تحقق این امر را پیگیری کنند.