اصفهان - ایرنا - دبیرکل حزب عدالت و آزادی ایران اسلامی گفت: حضور حداکثری و پررنگ مردم و احزاب سیاسی در انتخابات، بیانگر ارتباط و تعامل نزدیک بین مردم و نظام است.

امیر طاهری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:برگزاری انتخابات در نظام سیاسی کشور که  خود را معتقد و ملزم به مردمسالاری می داند از اهمیت خیلی بالایی برخورداراست.

وی با بیان اینکه انتخابات رکن اصلی در این نظام و بسیار قابل اهمیت است گفت: هرچه انتخابات پرشورتر و جدی‌تر و با حضور پررنگ تر مردم و احزاب سیاسی برگزار شود در عمل قدرت رای مردم پشت تمام تصمیمات و مسوولیت‌های نظام قرار خواهد گرفت.

این فعال سیاسی تصریح کرد: هرچه میزان رای بیشتر باشد مسوولان می‌توانند چانه‌زنی قدرتمندتر و موثرتری را در سراسر جهان داشته باشد و حرفشان برنده‌تر خواهد بود.

به گفته وی هرچقدر از میزان مشارکت، حضور مردم و قدرت مردمسالاری کاسته شود به تبع آسیب‌پذیری مجموعه نظام و کشور در برابر تمام تهدیدات خارجی و حل شدن بحران‌های داخلی سخت‌تر می‌شود و آفات بیشتری گریبانگیر مسائل داخلی و خارجی ما خواهد شد.

طاهری با توجه به اقداماتی که شبکه‌های معاند و دشمنان نظام برای مایوس کردن مردم در عرصه مشارکت در انتخابات می‌کنند گفت: به نظر می‌رسد که انتظاری بیش از این نباید از آنها داشت که چنین اقداماتی نکنند زیرا آنها به رویه خود عمل می‌کنند و اگر برخوردی خلاف آن داشته باشند جای تعجب است.

وی بیان داشت: آنچه که مایه نگرانی و تاسف است آن چیزی است که ما در کشور و از سوی مدیران، مسوولان و صاحبان قدرت می‌بینیم که به گونه‌ای عمل می‌کنند که این اجازه و بهانه را به آنها می‌دهند که چنین جرات کنند و حرف بزنند.

دبیرکل حزب عدالت و آزادی ایران اسلامی افزود: این مُدل عملکرد ضعیف برخی از مسوولان که گمان می‌رود هیچ مسوولیت و پاسخگویی در برابر مردم قائل نیستند باعث می‌شود که این نگرانی، دلخوری، کدورت و فاصله بین بدنه جامعه، دولت و قوای مستقر در کشور بیشتر شود.

وی ادامه داد: هرچه این فاصله بیشتر شود زمین بازی را برای دشمنان و کسانی که علاقه‌مند نیستند که مردم ما شرایط بهتری داشته باشند فراهم می‌کند تا بتوانند بازیگری بهتر و تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند و به نوعی آسیب‌پذیری انتخابات و جامعه در پی این کدورت‌ها و فاصله‌ها بیشتر، خطرناکتر و آزاردهنده‌تر می‌شود.

به گفته این فعال سیاسی، بعضی وقتها مُدل برخوردی در جامعه، این نگاه را القا می‌کند که تصور از انتخابات یک برنامه بطور کامل فرمایشی و صرف نمایشی است و چیزی بالاتر از آن را دنبال نیستیم و این است که جای نگرانی را بیشتر می‌کند.

طاهری با تاکید بر ایجاد امکان برای حضور پررنگ‌تر احزاب در عرصه سیاست و به‌ویژه انتخابات گفت: امروزه احزاب پس از گذشت ۴۰ سال از برقراری نظام جمهوری اسلامی و تثبیت آن و گذراندن مقاطع سخت و مشکل، باید صاحب قدرت و نظر باشند و بتوانند بازیگران قدرتمندی در سطح جامعه و عرصه سیاست باشند.

وی تصریح کرد: نباید رفتارهایی از سوی افراد یا برخی مسوولان صورت گیرد که در عین حالی که نقض‌کننده  انتخابات پرشور و مشارکت حداکثری است باعث شود که احزاب روز به روز ضعیف‌تر و از قدرت کمتری برخوردار باشند و ما در هر انتخاباتی نگران باشیم که مشارکت بالا یا پایین است.

این فعال سیاسی تاکید کرد: اگر نظام به گونه‌ای عمل کرده باشد که  ارکان دموکراسی و مردمسالاری قدرت گرفته باشد و توانمند باشد جای نگرانی نیست، زیرا وقتی که مردم نظام و در پی آن دموکراسی و انتخابات را از خودشان بدانند و احساس کنند این انتخابات می‌تواند نقش جدی و اساسی در زندگی آنها داشته باشد خودشان بدون نیاز به تبلیغات رسمی، تلویزیونی و روزنامه‌ای، پرشور و توانمند به پشتوانه احزاب می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و در آن زمان هیچ دشمن و رسانه بیگانه‌ای هم برای مایوس کردن مردم، کاری از پیش نخواهد برد.

 انتخابات  سیزدهمین دوره رییس جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری  و میاندوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به طور همزمان  ۲۸ ماه خرداد امسال برگزار می شود.