به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «میچا ژیووینوویچ» در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در بلگراد با تاکید براینکه به راه انداختن جنگ و درگیری و همچنین ایجاد ناآرامی از اولویت های راهبردی رژیم صهیونیستی به شمار می روند، افزود: آمریکا سیاست های اسرائیل را در منطقه خاورمیانه برای اهداف خود و تنش مستمر این منطقه طرح و برنامه ریزی می کند و جنگ کنونی علیه مردم فلسطین در این زمان که صحبت از انتخابات است را می توان کسب امتیاز برای ادامه فعالیت های سیاسی «بنیامین نتانیاهو» در رژیم اسرائیل تصور کرد.
استاد سابق دانشکده امنیت در صربستان اظهار کرد: اسرائیل با اطمینان خاطر از حمایت های آمریکا و برخی کشورهای اروپای غربی به جنایات خود علیه مردم فلسطین ادامه می دهد و خواهان صلح و ثبات نیست.
وی با اشاره به سیاست های راهبردی انحرافی رژیم صهیونیستی و گمراه کرن افکار عمومی جهان گفت: رژیم اسرائیل حملات نظامی خود را علیه مردم فلسطین به بهانه و در لفافه دفاع از خود و اقدامات پیشگیرانه دفاعی انجام می دهد که واقعا مضحک است.
ژیووینوویچ که مقاله، گزارش و کتاب های متعددی را در امور بینالملل در پرونده خود دارد، حمله به دفاتر رسانه ها در برج «الجلاء» را نمونه بارز از از اقدامات غیربشردوستانه رژیم صهیونیستی بر شمرد و گفت: همبستگی جامعه بین الملل و تمامی کشورهای اسلامی با مردم فلسطین در متوقف کردن سیاستهای جنگی اسرائیل در منطقه خاورمیانه بسیار مهم است.
وی دفاع را حق مسلم فلسطین و گروه های فلسطینی در برابر تهاحم رژیم صهیونیستی خواند و اظهار کرد: از دیگر اهداف اسرائیل در حملات به مردم بی گناه فلسطین گسترش جنگ از طریق وارد کردن کشورهای دیگر به این دایره و ایجاد دو دستگی بین کشورها است که چنین حربه ای ممکن است به جنگ جهانی سوم منجر شود.
سرزمین های اشغالی فلسطین از آغاز ماه مه شاهد دور تازه جنایات رژیم صهیونیستی است که با احکام ظالمانه دادگاه های این رژیم در پی بیرون راندن ساکنان منطقه شیخ جراح پس از چندین دهه مبارزه حقوقی فلسطینیان و غصب خانه و کاشانه آنها به نفع شهرک نشینان صهیونیست مواجه شدهاند.
در پی حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها تاکنون حدود ۲۰۰ نفر به شهادت رسیده اند و شمار مجروحان نیز به بیش از هزار نفر رسیده است که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
حملات شش روز اخیر رژیم صهیونیستی خسارت مادی زیادی را به تأسیسات زیربنایی و منازل فلسطینیها و زمینهای کشاورزی آنان وارد کرده به طوری که براساس برآوردهای اولیه این خسارت بالغ بر ۱۵۵ میلیون دلار است.