به گزارش ایرنا، دکتر جهانبخش یوسفی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این مقدار مواد غذایی در بازدیدهای مستمر از واحدهای صنفی عرضه کننده در سنندج کشف و ضبط و پس از طی مراحل قانونی معدوم سازی خواهد شد.
وی اضافه کرد: در سه روز گذشته ۱۶۸ مرکز عرضه غذای آماده مورد بازدید قرار گرفت و در همین راستا هشت مورد از مواد غذایی خام و آماده عرضه برای تایید سلامت مواد یاد شده مورد نمونه برداری قرار گرفت.
رییس مرکز بهداشت سنندج افزود: در سه روز گذشته ۹ اکیپ گشت مشترک ستادی از ۶ اداره و ۴۸ واحد صنفی و همچنین در سطح بازدیدهای کارشناسان محیطی از ۴۷۷ واحد صنفی در سطح شهرستان سنندج بازدید شد.
یوسفی یادآور شد: ۳۳ واحد صنفی مختلف که به هر علت در اجرای پروتکلهای بهداشتی کوتاهی کردهاند، اخطاریه ۲۴ ساعته بهداشتی دریافت کردند تا در مهلت مقرر نسبت به رفع نقایص موجود اقدام کنند.
وی به نمونه برداری ۶ مورد نان خبازیهای سطح شهر سنندج در چهار چوب سلامت نان از نظر تعیین میزان نمک مجاز در نان و همچنین عدم استفاده از جوش شیرین اشاره کرد.
رییس مرکز بهداشت سنندج گریزی به موضوع نظارت بر اقدامات بهبود کیفیت آب شرب شهر سنندج زد و افزود: نمونه برداری ۲۲۰ مورد کلرسنجی در نقاط مختلف شهر و روستاهای تابعه از اقدامات کارشناسان بهداشت محیط این مرکز طی سه روز گذشته بوده است.
یوسفی به نزدیکی به امتحانات نهایی دانشآموزان اشاره کرد و گفت: با توجه به مصوبات صورت گرفته در زمینه برگزاری آزمونهای نهایی مدارس در مقاطع تحصیلی پایانی مدارس راهنمایی و دبیرستان، کارشناسان بهداشت محیط به صورت حضوری رعایت پروتکل های بهداشتی را در مدارس کنترل میکنند.
وی در زمینه نظارت بر اقدامات غسل و تدفین فوتیهای کرونایی هم اظهار داشت: تمام اقدامات یاد شده در چهارچوب رعایت پروتکلهای بهداشتی و با حضور کارشناسان بهداشت محیط این مرکز در آرامستان بهشت محمدی انجام میشود.
شهرستان سنندج بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.