به گزارش ایرنا از سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، مهدی جمالی نژاد روز سه شنبه بصورت ویدیوکنفرانس در آیین اختتامیۀ جشنوارۀ جهانی نقاشی کودک ، سخن می گفت، اظهار کرد: آینده توسعه شهری و شهرنشینی در دنیا و ایران نشان دهنده میل فراینده جمعیت به سکونت در شهرهاست به گونه ای که تا سال ۲۰۵۰ حدود ۶۸ درصد جمعیت جهان در شهرها ساکن خواهند بود و توجه به تامین نیازهای پایه و اساسی اقشار مختلف ساکن در شهرها از جمله کودکان نیز به عنوان یکی از مهمترین برنامه های دولت های ملی و محلی قلمداد می شود.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریها با اشاره به افزایش روند شهرنشینی درجهان،گفت: تامین نیازهای پایه کودکان،تامین آرامش و امنیت آنها درشهر،توجه به نقش و جایگاه آنها درآینده شهر و رعایت حقوق کودکان ازمقوله های اساسی مرتبط باتوسعه شهری است که مدیریت شهری بایدبه آنها توجه ویژه ای داشته باشد.
جمالی نژاد با بیان اینکه یکی از راههای جذاب، موثر و مهم برای پرداختن به موضوع کودک در شهر، هنر نقاشی به عنوان ابزار و زبان مشترک است، گفت: با تحلیل و بررسی آثار کودکان میتوان انتظارات، خواستها و آرزوهای ذهنی کودکان را با صداقتی ستودنی و در کمال سادگی دریافت کرد و تمرینی برای مشارکت کودکان در خلق آینده بهتر شهرها خواهد بود.
رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با بیان اینکه شهرداری کرمان به مقوله تاثیر مدیریت شهری در پرورش خلاقیت های کودکان توجه مناسبی داشته، گفت: شهرداری کرمان با برگزاری جشنوارۀ جهانی نقاشی کودک توانست کودکان جهان را در کنار یکدیگر برای ترسیم دنیایی از منظر کودکان در یک تابلوی زیبا قرار دهد و نتیجه چنین نگاه جامعی به نیازهای روزمره فرهنگی کودکان دریافت بیش از ۳۶۰۰ اثر قابل تامل به دبیرخانه این رویداد بوده است.
وی تصریح کرد: امید است مدیریتهای شهری در اقصی نقاط جهان به کودکان و نیازهای آنها توجه شایسته و بایسته داشته و همسو با آنها، نهادهای بینالمللی نیز موجبات بهبود کیفیت زیست کودکان در محیطی امن، آرام و بانشاط را در اقصی نقاط جهان به ویژه افغانستان، فلسطین و یمن فراهم نمایند.
شایان ذکر است۳۶۰۰ اثر از ۳۷ کشور دنیا به دبیرخانۀ جشنواره جهانی نقاشی کودک در شهرداری کرمان ارسال شده و بیش از ۳۱ هزار نفر از ۸۸ کشور دنیا از سایت جشنواره که فعالیتهای آن با بهره گیری از فضای مجازی صورت گرفت، بازدید و با انجام مرحلۀ نخست داوری، ۳۰۰ اثر از ۲۱ کشور دنیا به مرحلۀ نهایی راه پیدا کردهاند. در بخش کودکان دارای معلولیت و بیماریهای خاص، آثاری از ۱۱ کشور دنیا ارسال شده که بهصورت جداگانه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.