تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۴

رشت - ایرنا - برداشت برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود.استان های گیلان و مازندران، ۵۵ هزار چایکار دارد.

باغهای چای در استان های گیلان و مازندران ۲۶ هزار هکتار است که میزان زیر کشت هر سال متفاوت است. ۹۰ درصد باغهای چای در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران قرار دارد.شهرستان لاهیجان به عنوان پایتخت چای ایران با جمعیت ۱۶۷ هزار نفری در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع شده و سازمان چای و پژوهشکده چای کشور در این شهرستان قرار گرفته است.