غزه – ایرنا - «ریم التوم» ۱۷ ساله، از درون یکی از ساختمان های آژانس امور انسانی و کمک به آوارگان سازمان ملل متحد در اردوگاه شنی واقع در غرب شهر غزه با گذر از موانع و مشکل های بیشمار به درس خواندن ادامه می دهد و آرزو دارد روزی لباس سفید پرستاری به تن کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا از غزه، ریم مجبور شد به همراه مادر و چند تن از برادرانش برای در اماندن از حملات و گلوله های توپخانه ای که در اطرافش فرود می آید، خانه خود را در منطقه «الشیماء» در شمال باریکه غزه ترک کند و در یک مدرسه متعلق به سازمان ملل متحد ساکن شود.

مادرش می گوید که او پس از دیدن گلوله ها و ترکش ها در همه جای منطقه، مادری از همسایگان را دیده که برای فرار از حملات صهیونیست ها کودکان خود را برداشته و هنگام فرار هدف گلوله های توپخانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته و همگی کشته شدند.

مادر ریم ادامه می دهد: «چاره ای نداشتم من برای در اماندن و محافظت از فرزندانم پنج کیلومتر پیاده فرار کردم. ما هم آرزو می کنیم که جنگ متوقف شود.»

ریم التوم بیشتر وقت خود را صرف نوشتن روی تخته سیاه در مدرسه متعلق به سازمان ملل در شهر غزه می کند و برای آماده شدن در امتحان ها درس های خود را مرور و دوره می کند.

 وی می گوید که «کمتر از یک ماه به امتحان ها زمان باقی مانده بنابراین شروع به مرور دروس خود روی تخته سیاه کردم و سعی می کنم با وجود حملات سنگین صهیونیست ها و شمار بالای دانش آموزان و افراد داخل مدرسه درس بخوانم.»

این نوجوان فلسطینی افزود: «سال بسیار سختی بود، چون کرونا در غزه گسترش یافت و درس خواندن در مدارس متوقف شد، سپس جنگ برای غارت رویاهای ما آغاز شد، اما من مصمم به موفقیت برای کمک به مردمم هستم و قصد دارم رشته پرستاری بخوانم.»

ریم اضافه می کند: البته صدای مداوم بمباران هوایی و شنیدن اخبار شهادت مردم و ویرانی ذهنم را منحرف می کند.

نیروهای اشغالگر صهیونیست برای ایجاد کمربند آتش، توپخانه های خود را در طول مناطق مرزی شمال و شرق باریکه غزه فعال کرده اند و با گلوله های پوپخانه مناطق مسکونی و شهروندان بی دفاع را هدف قرار می دهند.

نزدیک به هزاران فلسطینی آواره برای ایمن ماندن از حملات موشکی و توپخانه ای صهیونیست ها در مدارس آژانس کمک و امور انسانی آوارگان سازمان ملل متحد پناه گرفته اند.

آژانس امدادرسانی و امور انسانی آوارگان سازمان ملل متحد تأیید می کند که بیش از ۴۵ هزار فلسطینی به مدارس این نهاد پناه آورده اند تا از بمباران مداوم صهیونیست ها در امان بمانند.

«فاطمه الشنبری» از ساکنان غزه نیز می گوید که از بمباران و هدف قرار گرفتن همه جا وحشت زده شده ایم؛ من مرگ یک زن باردار به همراه سه فرزندش را با چشم خودم دیدم.

این زن با تأکید بر اینکه بی صبرانه منتظر است تا به خانه خود برگردد، از کشورهای اسلامی و عربی خواست تا برای جلوگیری از تجاوز و حملات صهیونیست ها مداخله کنند.

از سوی دیگر هزاران خانوار در غزه ترجیح داده اند که برای فرار از حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به خانه های بستگان در مناطق دوردست و روستایی بروند.

تاکنون و با توجه به بسته شدن گذرگاه های غزه، هیچ سازمان بین المللی کمکی به آوارگان در مدارس یا حتی بخش بهداشت نکرده است.

براساس آخرین آمارهای منتشره از منابع بیمارستانی و رسمی در غزه ، از هنگام شروع تجاوز جدید اسرائیل به نوار غزه تاکنون ۲۲۱ فلسطینی عمدتا زنان و کودکان به شهادت رسیده اند و آمار مجروحان نیز نزدیک به ۲ هزار نفر برآورد می شود. اسرائیل علاوه بر زیرساخت ها که مدارس را هم شامل می شود، بیشتر مناطق مسکونی را زیر بمباران قرار داده است.