حجت الاسلام مهدی عرب پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرهیز از تخریب نامزدها توسط یکدیگر از جمله راهکارهای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات است.
وی تشریح کرد: نامزدها با رعایت اصول و ضوابط شرعی و قانونی از تخریب یکدیگر بپرهیزند و اجازه ندهند به بهانه برخورد با رقیب، مطالبی مطرح شود که اعتماد عمومی مورد خدشه قرار گیرد.
این فعال سیاسی اظهارداشت: همه نامزدها برای حضور حداکثری مردم باید برنامه و تبلیغ داشته باشند، مشارکت مردم را اصل بدانند و آن را در خلال انجام رقابت های سالم خود محقق کنند.
عرب پور بیان کرد: ارائه برنامه های مفید، سازنده و برطرف کننده نگرانی مردم از سوی نامزدها که قابلیت اجرا داشته باشد از دیگر راهکارهایی است که می تواند به مشارکت گسترده مردم در انتخابات منجر شود.
وی تاکید کرد: نامزدهای انتخابات باید از ارائه وعده های ناممکن یا غیرقابل تحقق – چه به لحاظ قانون و چه امکانات و شرایط موجود کشور- بپرهیزند.
عرب پور تصریح کرد: اگر آگاهی باشد اما تخریب نباشد و نامزدها برنامه هایی ارائه کنند که دغدغه ها و نگرانی های مردم را در ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی برطرف کند، مردم بیشتر در انتخابات مشارکت خواهند کرد.
رئیس شورای وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان کرمان گفت: انتخابات در کشور ما به عنوان نماد مردم سالاری دینی مطرح است و تجلی آن نیز در قالب حضور مردم در پای صندوق خواهد بود که هرچه این حضور باشکوه تر و گسترده تر باشد پشتوانه قوی تری نیز برای انقلاب و نظام به همراه خواهد داشت.
به گفته وی، باتوجه به آنکه حضور مردم در تثبیت انقلاب بسیار تاثیرگذار است لذا بدخواهان به دنبال آن هستند که حضور مردم کمرنگ باشد که ملت باید با درک این واقعیت مهم که حضورشان موجب تثبیت بیشتر نظام و دلسردی دشمنان و بدخواهان نظام می شود، هم با حضور گسترده در این دوره از انتخابات و هم انتخاب نامزد اصلح به بدخواهان واکنش نشان دهند.
عرب پور برخی وعده های تحقق نیافته، مشکلات اقتصادی و تحریم های گسترده دشمنان را از جمله بهانه هایی دانست که دشمن با سوء استفاده از آنها تلاش دارد حضور مردم در انتخابات را کمرنگ کند و گفت: درک شرایط امروز دنیا، جایگاه نظام و طمع های دشمنان می تواند بصیرت مضاعفی برای مردم و در نتیجه حضور حداکثری آنان پای صندوق رای را به همراه داشته باشد.
این فعال سیاسی اظهارداشت: در زمینه شناخت توطئه های دشمنان نظام انتظار می رود صاحبان رسانه ها، مبلغان و روحانیون با هدف معرفی دشمن و طرح های آنان نقش بسزایی ایفا کنند.
وی افزود: انتظار می رود در فرصت باقی مانده تا انتخابات رسانه ها و فعالان فضای مجازی فارغ از هرگونه گرایش سیاسی و جناحی نسبت به معرفی دشمن و نقشه های آن بویژه نقشه برای حضور کمرنگ در انتخابات را تبیین و واکاوی کنند.
نقش احزاب در افزایش مشارکت مردم
رئیس شورای وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان کرمان همچنین اظهارداشت: گروه ها و احزاب هرکدام هوادارانی دارند که می توانند در بخش های مختلف جامعه بر اقشار گوناگون موثر باشند.
وی افزود: فعالان این گروه های سیاسی باید بدون نظر حزبی یا دخالت دادن گرایش های جناحی و سیاسی، در اصل و کلیت نظام و اصل دشمنی دشمنان نظر مشترک داشته باشند و برای مردم آگاهی بخشی و بصیرت افزایی کنند.
به گفته عرب پور، ضرورت دارد اقشار مختلف مردمی در هر جناح و حزبی فارغ از اینکه منتخب مردم چه فردی خواهد بود، ابتدا به اصل اقتدار نظام و دشمنی دشمنان توجه کنند و با این رویکرد در فعالیت های انتخاباتی و نیز پای صندوق شرکت کنند.
وی افزود: اینطور نباشد که اگر حزبی احساس کند فرد مورد نظرش ممکن است رای نیاورد بخواهد حرف تخریبی یا رای ندادن را مطرح کند زیرا این خیانت به اصل انقلاب و نظام است.
تنور انتخابات گرم تر شده
رئیس شورای وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان کرمان با بیان اینکه پس از ثبت نام نامزدهای انتخاباتی، تنور انتخابات گرم تر شده اظهارداشت: حضور و فعالیت گروه ها و احزاب نیز رنگ و بوی دیگری گرفته و انتظار می رود که رفته رفته این فضا گرم تر هم شود تا انتخابات پرشوری داشته باشیم.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی، میاندورهای مجلس خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد امسال برگزار میشود.