به گزارش وزارت علوم، عبدالرضا باقری افزود: افزایش بودجه پارک ها، افزایش واحدهای فناور و همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی نشان از اهمیت عرصه فناوری در کشور است.
وی با اشاره به وظایف دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در تامین نیروی انسانی کارآمد به تقاضاهای اجتماعی جامعه نیز تاکید کرد و گفت: دانشگاههای جامعهمحور از موضوعات مهم کشور و ایجاد دانشگاههای کارآفرین، نمودی از همین امر است؛ بنابراین افزایش بودجه پارکهای علم و فناوری، افزایش تعداد واحدهای فناور و هماهنگی پارکها با حوزه ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی نشان از اهمیت ویژهای است که به پارکهای علم و فناوری داده شد.
قائم مقام وزیر علوم با اشاره به اینکه در شروع دولت دوازدهم توجه به موضوع فناوری به عنوان یک ماموریت مهم در دستور کار دولت قرار گرفت، اظهار داشت: تقویت مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری از ارکانی بود که در این دولت مورد اهتمام ویژه قرار گرفت و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از مهمترین مراکز فناوری کشور است که تجربیات و فعالیتهای مهمی که در این شهرک صورت گرفته، در کل کشور بسط پیدا کرد.
باقری در ادامه خاطرنشان کرد: پایش مستمر موانع قانونی بر سر راه توسعه پارکهای علم و فناوری یکی از مهمترین کارهای پیش رو است که امید است با اصلاح قوانین و مقررات به توسعه مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری کمک شایانی شود. یکی از مراکزی که میتواند انجام این امر را بر عهده گیرد؛ سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران است که میتواند در خصوص پایش موانع که بر سر راه تولید و فناوری است پیگیر امر باشد.
وی بیان کرد: دومین اقدام اساسی که باید انجام پذیرد، قرار دادن ضوابط و مقررات در سایتها و در دسترس فناوران و مدیران است تا مشکل نبود متولی در حوزه فرهنگسازی برطرف شود؛ همچنین به اشتراکگذاری تجربه پارکهای علم و فناوری برای سایرین به گونهای که جهت کسب تجربه هزینه مجدد نشود هم بسیار مفید است که متولی این امر هم میتواند سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران باشد.