رییس جمعیت هلال احمر تربتجام به خبرنگار ایرنا گفت: این تعداد خانه هلال در بخشهای نصرآباد، بوژگان، پایین جام و مرکزی این شهرستان به بهرهبرداری رسید.
سعید شیری افزود: زیربنای هر یک از این خانههای هلال ۲۰ تا ۵۰ مترمربع میباشد که برای ساخت آنها ۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از این هزینه از سوی خودیاری و اهالی روستاهای منطقه پرداخت شده است ادامه داد: این خانهها به اقلام زیستی و انواع تجهیزات نجات مجهز هستند.
رییس جمعیت هلال احمر تربتجام گفت: تعداد خانه های هلال در روستاهای تربتجام تا پایان امسال به ۳۰ خانه افزایش مییابد.
وی افزود: خانههای هلال در روستاهای بالای ۲۰۰ هزار خانوار و همچنین روستاهای پرخطر دایر میشوند.
فرماندار تربتجام نیز گفت: این شهرستان با توجه به موقعیت آن و قرارگرفتن در مسیر جاده دوغارون و مرکز استان خراسان رضوی باید برای مقابله با انواع حوادث طبیعی، بحرانها و حوادث و سوانح جادهای تقویت شود.
مرتضی حمیدی افزود: امکانات موجود برای مقابله با بحرانها در این شهرستان جوابگو نیست و در برخی ارتفاعات شهرستان به ماشینهای دارای کمک و تجهیزات نوین روز نیازمندیم.
وی به فرسودگی ساختمان اداری جمعیت هلال احمر تربتجام اشاره کرد و گفت: مسوولان استانی و کشوری باید نسبت به مرمت و بازسازی این ساختمان نگاه ویژه داشته باشند.
جمعیت هلال احمر شهرستان تربتجام بیش از ۲ هزار داوطلب جوان و امدادگر و نجاتگر دارد و در حال حاضر ۲ پایگاه امداد و نجات بین شهری در روستاهای نصرآباد و بنیتاج این شهرستان فعال هستند.
شهرستان ۲۵۰ هزار نفری تربتجام در ۱۶۵ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.