به گزارش عصر پنجشنبه از روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان قم، بهنگامسازی، بومیسازی و اجرایی کردن سند آمایش سرزمین را دارای اهمیت دانست و گفت: باید در تدوین برنامه هفتم و برنامهریزیهای سالانه بر اساس این سند عمل شود.
وی تاسیس ۲ شهرستان کهک و جعفرآباد در استان قم را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: باید نقش و جایگاه این ۲ شهرستان در سند آمایش استان در نظر گرفته شود.
وی در ادامه سند آمایش سرزمینی استان قم را برداشتی از ویژگی های فرهنگی، مذهبی و جغرافیایی قم برشمرد و افزود: با توجه به افقهایی که به لحاظ توسعه صنایع در شهرکهای صنعتی قم شاهد هستیم، باید رشتههای فنیوحرفهای نیز در این سند گنجانده شوند.
سرمست با بیان اینکه در چشم انداز توسعه استان، توسعه شهرک های صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان کمرنگ دیده شده است، افزود: با توجه به اشباع شهرکهای صنعتی در اطراف پایتخت، سرریز واحدهای صنعتی به استان قم اجتنابناپذیر بوده و برای این مهم باید برنامهریزی شود.
وی موقعیت راهبردی قم در قلب ایران و شاهراه مواصلاتی چندین استان کشور را مورد توجه قرار داد و گفت: باید زیرساختهای ریلی، جادهای و ترانزیتی برای حملونقل مسافر و ترانزیت کالا به عنوان یک راهبرد در دستور کار مسئولان قرار بگیرد.
وی گفت: اتصال منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان به خطوط ریلی سراسری به عنوان یک اولویت مهم میتواند افقهای توسعهای استان را گسترش دهد، از اینرو باید هر چه سریعتر در راستای اجرا و بهرهبرداری از این طرح مهم اقدام شود.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود؛ برخورداری قم از معادن آهن، مس و طلا را مورد توجه قرار داد و گفت: در توسعه استان بهرهبرداری از معادن، از اهمیت ویژه برخوردار است و باید در بهنگامسازی سند آمایش سرزمین به آن توجه شود.
ملاقات عمومی استاندار قم با تعدادی از شهروندان
بر اساس این گزارش، استاندار قم در ملاقات عمومی با تعدادی از شهروندان قمی، مشکلات ایشان را دریافت کرد و خواستار پیگیری مدیران مرتبط برای بررسی و رفع آنان شد.
سرمست در این دیدارها، مشکلات هشت تَن از مراجعان اعم از کمک در ساخت مسجد، آب شُرب واحد تولیدی، تسهیلات اشتغال، حمایت از تولید و رفع موانع سرمایهگذاری را دریافت و دستورات لازم را برای رسیدگی و حل آنان صادر کرد.
استاندار قم، با اشاره به قرار گرفتن در سال تولید پشتیبانی ها و مانعزداییها خاطرنشان کرد: حمایت عملی از تولید و اشتغال و بهبود اقتصاد قم در دستور کار مسئولان استان است.
ملاقات مردمی استاندار قم به صورت ماهانه برگزار میشود و افراد میتوانند با تماس با تلفن ۱۱۱ سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت «سامد» درخواست خود برای ملاقات با استاندار را ارایه دهند./