آستارا - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا گفت: ۶۰ درصد کارگاه‌های بسته‌بندی محصولات کشاورزی شهرستان با بی توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی از عوامل اصلی شیوع کرونا هستند.

فرید بصیری مقدم روز جمعه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ سلامت و بهداشت در فضای کارگاه ها اظهار داشت : کارگران کارگاه های بسته بندی محصولات کشاورزی باید از ماسک استفاده و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند .

ساسان کارجویان مدیر جهاد کشاورزی آستارا هم در این خصوص گفت: از ۲۴ کارگاه بسته بندی محصولات کشاورزی ۱۴ کارگاه دارای مجوز است و فعالیت آنها در فضای باز انجام می گیرد و نظارت بر کارگاه ها با هدف رعایت دستورالعمل ها تشدید شده است.

بر اساس اعلام شبکه بهداشت و درمان آستارا ۱۸ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی این شهرستان بستری هستند و میزان این بستری ها در اردیبهشت ماه ۲۰ درصد نسبت به فروردین کاهش یافته است.

آستارا ۶ هزار بهره بردار کشاورزی دارد و کشت غالب در آن برنج است. به لحاظ موقعیت مرزی این شهرستان، صنعت سورتینگ و بسته بندی محصولات کشاورزی در آستارا رونق دارد و ۴۰ نوع محصول از مرز این شهرستان صادر می شود.

بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.