سعید وکیلی شامگاه شنبه در شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: پیش از اجرای هر کدام از طرحهای عمرانی و قبل از گرفتن مجوز ماده ۲۳ باید از لحاظ آمایشی تصویب و پس از آن مطالعات طرح برای اجرا به مشاور ذیصلاح واجد شرایط سپرده شود.
وی افزود: مطالعات سند ملی آمایش کشور و اسناد آمایش استانها در شورایعالی آمایش سرزمینی تصویب رسید و اسفندماه سال گذشته به استانها ابلاغ شد.
وکیلی تصریح کرد: هماکنون تمامی استانهای کشور از سند ملی آمایش استانی بهرهمند شده و زمینه توسعه و پیشرفت مناطق مختلف ایران براساس این سند فراهم است.
وی توجه به اسناد فرادستی، منطقهای و استانی برای دستیابی به شاخصهای توسعه را ضروری برشمرد و یادآور شد: در سالهای قبل برای توسعه استانها به رعایت توازن توجهی نشده است.
معاون امور برنامهریزی، نظارت و آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: نظارت مستمر در زمان اجرای اسناد آمایش در کشور ضروری است و بهمنظور رصد روند اجرایی آن، سامانهای در اختیار استانها قرار میگیرد.
وی گفت: امکان تغییر در اسناد استانهای کشور پس گرفتن پیشنهادهای کارشناسی منطبق با اسناد آمایش سرزمینی استانها ممکن است.
وکیلی هماهنگی اسناد استانی با سندهای ملی را باعث رشد و توسعه متوازن در نقاط مختلف کشور اعلام و تاکید کرد: فراهم کردن فضای گفتمان در خصوص سند آمایش سرزمینی در پیادهسازی این سند نقشآفرین و همکاری رسانههای گروهی و فعالان فضای مجازی در این مهم تاثیرگذار است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با افزونبر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارد.
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۵
شهرکرد- ایرنا- معاون امور برنامهریزی، نظارت و آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه گفت: براساس سند آمایش ملی ۲۵۵ سیاست سرزمینی برای اجرای طرحها و پروژههای عمرانی تعریف شده است.