سیدموسی حسینی کاشانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعداد سالن های سینمایی استان قم از ۳ سالن در سال ۹۲ به ۹ سالن و تعداد سینماهای فعال در این مدت نیز از ۲ سینما به ۶ سینما افزایش یافته است.
وی با تاکید بر تلاش برای ارتقای زیرساختهای فرهنگی استان به سطح استاندارد گفت: اقدامهای خوبی برای ارتقای زیرساختهای فرهنگی قم انجام شده است که نتیجه این برنامهریزیها در حال نمایان شدن است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم خاطرنشان کرد: افزایش تعداد نگارخانهها، سالنهای نمایش و سینماهای استان در سالهای اخیر نوید جهش در حوزه زیرساختهای فرهنگی را میدهد.
وی با مقایسه تعداد مجوزهای فیلم صادر شده در این استان گفت: این تعداد مجوز از ۸۳ مجوز در سال ۹۲ به ۱۳۶ مجوز در سال ۹۸ افزایش یافته است که رشد حدود ۹۳ درصدی را نشان می دهد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم اظهار داشت: توسعه زیرساخت های سینمایی در استان با استقبال خوب مردم نیز مواجه شده است به گونه ای که تعداد تماشاگران سینمایی در قم با رشد ۲۳۹ درصدی از ۱۷۸ هزار تن در سال ۹۲ به بیش از ۶۰۴ هزار تن در سال ۹۸ افزایش یافت.
حسینی کاشانی ادامه داد: هم اکنون ۱۳ آموزشگاه آزاد سینمایی، ۱۹۷ مرکز بازی های رایانه ای و ویدئویی، ۵۷ آموزشگاه آزاد هنری، هفت سالن اجرای نمایش، ۱۲۲ کانون آگهی و تبلیغاتی و ۵۶ موسسه فرهنگی قرآن و عترت در این استان وجود دارد که عملکرد قم در تمام این حوزه ها در سال های اخیر رشد داشته است.
وی برگزاری جشنواره های سینمایی را از جمله اقدام های مهم برای توسعه و پیشرفت کیفی تولیدات سینمایی در استان دانست و گفت: با پیگیری های انجام شده قم سالانه میزبان هفت رویداد مهم سینمایی است که اکران فیلم های جشنواره فجر یکی از مهمترین این رویدادهاست.
حدود ۵۰۰ هنرمند حرفه ای و متخصص در بخش های مختلف از جمله فیلمنامه نویسی، گریم، طراحی صحنه، کارگردانی، طراحی لباس، فیلمبرداری، صداربرداری، تدوین و بخش های مختلف مرتبط با تولید فیلم در قم وجود دارند که به دلیل نداشتن بانک اطلاعاتی جامع امکان برنامه ریزی و بهره گیری از ظرفیت های مهم این افراد وجود ندارد.
سینمای ونوس با ۳۰۰ صندلی، سینمای تربیت با ۵۰۰ صندلی، سینمای آیه با ۱۴۰ صندلی، سینمای آوینه با ۲۲۰ صندلی، سینمای شهر آفتاب با ۶۲۰ صندلی و سینمای کودک وابسته به کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان با ۲۰۰ صندلی، ۶ سینمای فعال استان قم هستند.