علامرضا بابایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون روزانه بین ۲۲۰ تا ۲۶۰ تن گوشت مرغ در سطح شهرستان های مختلف استان توزیع می شود و به اندازه کافی این ماده پروتئینی در سطح بازار موجود است.
وی با بیان اینکه آذربایجان غربی یکی از قطب های تولید گوشت مرغ در کشور است، ادامه داد: هم اکنون ما رتبه هشتم تولید گوشت مرغ کشور را در اختیار داریم و همچنین وجود زنجیره تولید گوشت مرغ در شهرهای میاندوآب و مهاباد این نگرانی را برای جنوب استان به طور کامل رفع کرده است.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ صفی برای تهیه گوشت مرغ در بازار وجود ندارد، گفت: سازمان جهاد کشاورزی وظیفه جوجه ریزی را تا مرحله کشتارگاه بر عهده دارند و گوشت مرغ تولید شده به صورت بسته بندی برای توزیع در اختیار سازمان صنعت ، معدن و تجارت قرار گرفته که با کمک بازرسان به محوه مطلوبی توزیع می شود.
بابایی، ضمن تاکید بر نظارت ویژه نسبت به نحوه توزیع گوشت مرغ گفت: قیمت عرضه در بیشتر موارد با قیمت مصوب برابری کرده و در برخی موارد حتی پایین تر از قیمت مصوب در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.
وی با اشاره به کمبودهای احتمالی در برخی از ماه های سال گفت: در صورت کاهش گوشت مرغ مورد نیاز استان، تدابیر لازم بای توزیع گوشت مرغ منجمد و همچنین وارد کردن گوشت مرغ از سایر منابع نیز اندیشیده شده است.
به گزارش ایرنا، طی یک ماه گذشته، مشکل بازار مرغ در آذربایجانغربی به ویژه در شمال استان یکی از مهمترین مشکلات شهروندان بوده و افزایش قیمت آن موجب نارضایتی شهروندان شده است.
در این استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی با ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار مرغ، ظرفیت تولید در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه فعال است.
۶۹ واحد مرغ مادر با ۲ میلیون و ۷۴ هزار قطعه ظرفیت تولید، تعداد ۲ واحد مرغ اجداد گوشتی خط دی با ظرفیت تولید ۴۲ هزار قطعه در دوره ۱۵ تا ۱۶ ماه نیز در استان فعال هستند.
۶ کارخانه جوجه کشی با ۹۴ میلیون قطعه ظرفیت تولید، ۱۵ کشتارگاه با ۳۹ هزار ۵۰۰ قطعه کشتار در ساعت، ۲۷ واحد کارخانه خوراک دام و طیور در استان با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۳۶ هزار تن در استان فعال است که میتواند در هدایت این استان به ردههای بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.
آذربایجان غربی با سالانه ۱۰۲ هزار تن تولید گوشت مرغ جزو هشت استان برتر کشور است.