به گزارش روز دوشنبه مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این بیانیه آمده است: حماسه آزادسازی خرمشهر از نقاط درخشان دفاع مقدس و تاریخ ایران عزیز است. خرمشهر، برای ملت ما تنها یک شهر نیست، بلکه تاریخ گویای پایداری، ایثار و جاودانگی است که پیام مقاومت و ظلمستیزی ایرانیان غیرتمند، رساتر از همیشه، به گوش جهانیان رسید.
در ادامه این بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی د تصریح کرد: خرمشهر، حدیث مقاومت و جانبازی ملتی است که برای دفاع از خاک پاک کشور خود از جوانان برومند خویش گذشت تا بر منارههای آن نغمه نصر و ظفر بلند کنند. فتح خرمشهر توانست روند تحولات جنگ را به ضرر متجاوزان و به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر داده و دشمنی که خواب تصرف اروندرود و جداسازی بخشهایی از خاک کشورمان را در سر میپروراند، ناچار به بازگشت به مرزهای بینالمللی و برافراشتن پرچم آتشبس و صلحطلبی کرد.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیه سوم خرداد خود خاطرنشان کرد: تاریخ تکرار میشود و دنیا دوباره به چشم خود میبیند که یازده روز ملتی بدون کمک کشورهای استعماری و برخی دولتهای خود فروخته عربی ـ اسلامی و زیر حملات ددمنشانه، با اقتدا به اسطورههای مقاومت، به مجاهدت برای حفظ عزت و آزادگی رسید و سربلند شد. بار دیگر جبهه مقاومت، هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را به مذلت کشید و عزم آهنین جوانان غیور فلسطینی از غزه تا رام الله و قدس شریف، بر گنبد آهنین رژیم جعلی غلبه یافت تا جلوه روشنی از یاری خداوند عیان شود.
در این بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: اگر فتح خرمشهر، فتح المبین ایرانی اسلامی بود و راه پیروزیهای بزرگ را فراهم آورد و غیرت و شجاعت منتهی به سدشکنی را رقم زد، مقابله ۱۱ روزه مردم فلسطین، فتح المبینی را بوجود آورد که منتهی به فروپاشی رژیم غاصب صهیونیستی خواهد شد.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با بزرگداشت مقام شامخ شهیدان مقاومت از ایران، لبنان، فلسطین، سوریه، عراق، افغانستان، نیجریه و یمن به ویژه سیدالشهدای جبهه مقاومت سردار بزرگ شهید حاج قاسم سلیمانی، پیروزی بزرگ مردم مظلوم فلسطین را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، مردم قهرمان و مقاوم فلسطین، گروههای مقاومت و تمام آزادیخواهان جهان تبریک گفت و با گرامیداشت سالروز حماسه غرورآفرین آزادسازی خرمشهر، آزادی قدس شریف را از خداوند منان مسالت کرد.
به گزارش ایرنا، آتش بس در غزه از ساعت ۲ بامداد جمعه (۳۱ اردیبهشت) میان گروه های مقاومت فلسطینی و رژیم صهیونیستی درپی حمله به این منطقه که در آن بیش از دو میلون فلسطینی سکونت دارند و از سال ۲۰۲۶ در محاصره بسر می برند، آغاز شد.
حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به سرزمین های فلسطینی، شهادت ۲۹۷ تن از جمله ۶۹ کودک، ۴۰ زن و ۱۷ سالمند را در پی داشت و به زخمی شدن ۸ هزار و ۹۰۰ تن انجامید که حال ۹۰ تن از آنان وخیم است.
همچنین ۱۳ اسرائیلی بر اثر حملات موشکی گروه های فلسطینی در پاسخ به تجاوز این رژیم به غزه به هلاکت رسیدند و صدها تن نیز زخمی شدند.