به گزارش دوشنبه ایرنا، جنایت های جنگی اسرائیل علیه شهروندان مظلوم فلسطینی و بمباران گسترده زیرساخت های غزه به چنان سطحی رسید که صدای محکومیت های جهانی را بلند کرد. البته این اولین بار نیست که رژیم صهیونیستی علیه غزه، لبنان و سوریه جنگ به راه می اندازد؛ نفرت پراکنی و کشتار مسلمانان جزئی از مکتب سیاسی صهیونیسم است.
جهان همانگونه که خشم خود را علیه آموزه های افراطی و منحرف سازمان های تروریستی تکفیری داعش و عربستان سعودی نشان داد، برنامه های جریان منفور و بی اساس صهیونیسم را که همراه با ظلم و جنایت های بی اندازه بوده، محکوم می کند. زیرا آموزه های افراطی این جریان ها که با ادبیاتی سرشار از نفرت، تحریک خشونت و کشتار انسان های دیگر ترویج می شود، باید به طور اساسی حذف یا اصلاح شوند.
اسرائیل چه آموزش هایی به فرزندان خود می دهد؟ جهانیان باید از برنامه آموزشی مدارس اسرائیل و محتوای سم آلود آنها آگاه شوند. به عنوان نمونه بخشی از مکالمه درس های ابتدایی در اسرائیل این است: - استاد: چه بر سر مسجدالاقصی خواهد آمد؟ - دانش آموز: ویران، منفجر و ناپدید خواهد شد. ادبیاتی که قتل و کشتار، نفرت، اسارت مسلمانان عرب و تخریب مکان های مقدس اشغال شده را آموزش می دهد.
حفاری مسجدالاقصی پس از جنگ ۱۹۶۷ آغاز شد. از آن زمان، اسرائیل در پی ساخت «معبد سلیمان» موهوم خود، به عنوان دستاویزی برای تسلط بر یکی از مکان های مقدس بسیار مهم برای مسلمانان و پیشبرد اهداف سلطه طلبانه صهیونیستی برآمده است.
جنگ ۱۲ روزه غزه
جنگ ۱۲ روزه غزه پس از آن روی داد که فلسطینی ها از مقاصد پلید مقامات صهیونیستی برای یهودی سازی قدس و بیرون راندن مسلمانان از آن شهر آگاه شدند. اسرائیل به عنوان آغازگر جنگ، کارزار را با هدف آواره کردن مسلمانان و استقرار جمعیت صهیونیستی در منطقه شیخ جراح قدس در پیش گرفت.
اسرائیل نشان داد از هدف شوم خود برای اشغال قدس دست نخواهد کشید. بنابراین غزه، توافق آتش بس را با وجود تلفات انسانی و تجهیزات جنگی به زنجیره مبارزه هدفمند برای حفاظت از ساکنان فلسطینی قدس وصل کرد. تصمیمی که برآمده از عزمی پولادین برای دفاع از بیت المقدس و ساکنان مسلمان آن صورت گرفته است.
اگرچه نبرد غزه به شهادت حدود ۲۴۸ فلسطینی و زخمی شدن صدها نفر منجر شد، اما فلسطینی ها برای دفاع از سرزمین خود، تبعات رنج آور این مبارزه را به عنوان هزینه ای عزتمندانه پذیرا شدند تا رژیم صهیونیستی را در توطئه های جنایتکارانه خود ناکام بگذارند.
جنگ ۱۲ روزه غزه اولین دور از سری درگیری هایی است که تمام شهرک های اسرائیلی را در معرض باران موشک های فلسطینی فرو خواهد برد. اسرائیل در پی توسعه ظرفیت نظامی خود برآمده و جنبش مقاومت فلسطین نیز با پیشبرد توان نظامی خود، شمال و جنوب را در تیررس هدف خود قرار داده است؛ جایی که شهرک نشینان اسرائیلی و رهبران سیاسی و نظامی آنها را وادار به فرار به پناهگاه های ضد بمب خواهد کرد.
به نوشته اندیشکده ونزوئلایی «میسیون برداد» غزه پس از جنگ ۱۲ روزه فلسطین - اسرائیل به اهداف خود دست یافت و در نتیجه، سایه وحشت نبرد «شمشیر قدس» پس از پایان این جنگ تا نبرد احتمالی بعدی همچنان بر سر اسرائیل باقی خواهد ماند.
هر چند در حملات کوبنده مقاومت علیه صهیونیست ها اعلام شد که فقط ۱۲ شهرک نشین به هلاکت رسید که خود گویای شرافت انسانی مقاومت اسلامی در هدف قرار ندادن منازل مسکونی صهیونیستها است، اما مقاومت توانست ضربات کاری زیادی به نظامیان صهیونیست و مراکز اقتصادی آنها وارد کند که تا این لحظه هنوز کشته های نظامیان صهیونیست در جنگ ۱۲ روزه اعلام نشده است.
هر روز که از پایان جنگ ۱۲ روزه غزه می گذرد، ابعاد شکست های رژیم صهیونیستی بیشتر افشا می شود. با گذشت زمان و شکست رژیم صهیونیستی در چند جنگ از مقاومت فلسطین در سال های اخیر، شاهد هستیم که وعده نابودی رژیم اشغالگر قدس و تفکر خطرناک صهیونیسم روز به روز بیشتر هویدا شده و تا تحقق آن راه درازی باقی نمانده است.