تهران- ایرنا- رییس صندوق نوآوری وشکوفایی گفت: در دولت تدبیر و امید در بخش علم و فناوری اقدامات بسیار خوبی انجام شده است و شاخص‌ها نشان می‌دهند حوزه زیست‌بوم نوآوری در کل کشور و همه استان‌ها و حتی شهرستان‌ها قابل مقایسه با سال‌های گذشته نیست.

به گزارش روز دوشنبه معاونت علمی و فناوری روابط عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت در مراسم اختتامیه رویداد ۱۰۰ استارتاپ افزود: اگر شخصی صاحب ایده‌ای باشد یا تیمی‌از درون دانشگاه بخواهد خارج شده یا گروهی بخواهند کار فناورانه را پیش ببرند، می‌توانند از  مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و مراکز نوآوری و شتاب دهنده‌ها بهره ببرند.

وی با نظام تامین مالی نوآوری اشاره و خاطرنشان کرد: تامین مالی نیاز اصلی همه حوزه‌ها است که ما در توسعه کمی‌ و کیفی تامین مالی اکوسیستم نوآوری اقدامات مختلفی انجام دادیم و ابزارهایی چون صندوق‌های پژوهش و فناوری را راه‌اندازی کردیم، بر این اساس هم‌اکنون در بیشتر استان‌ها این صندوق در حوزه‌های تخصصی و دانشگاه فعالیت دارد و در استان سیستان و بلوچستان نیز مجوز راه‌اندازی صندوق داده شده و به زودی کار خود را آغاز می کند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با یادآوری این مطلب که در ۲ سال گذشته نزدیک ۱۳ هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان ارایه شده است، تاکیدکرد: مسوولان سیستان و بلوچستان تلاش کنند تا صندوق پژوهش و فناوری به عنوان رکن مهم تامین مالی نوآوری استان فعال شده و بهتر کارکنند، برگزاری رویداد ۱۰۰ استارتاپ در استان سیستان و بلوچستان نشان دهنده بلوغ این خطه از کشور در حوزه نوآوری و فناوری است.

وحدت ضمن قدردانی از مدیر و تیم ۱۰۰ استارتاپ برای برگزاری این رویداد در این استان گفت: بر اساس گزارش ارایه شده حدود ۹۰ تیم برای رقابت در این رویداد شرکت کردند و در نهایت ۹ تیم موفق به جذب سرمایه شدند فعالیتی که در استان کم‌سابقه بوده و جای افتخار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که این رویداد، زمینه و فرصتی را برای یادگیری مجموعه فرصت‌های نوآوری در استان و یادگیری بهتری برای بحث توسعه فناوری و رشد شرکت‌ها و جذب سرمایه‌گذار فراهم کند.  

وی افزود: برخی موارد از تعابیری اشتباه مانند منطقه محروم برای برخی مناطق استفاده می‌شود، این درحالی است که هر منطقه فرصت پیشرفت دارد و شرکت‌های فناور، خلاق و دانش بنیان باید یاد بگیرند که از فرصت‌های موجود ثروت ایجاد کنند،  امیدوارم این رویداد زمینه و فرصتی باشد تا مجموعه‌های استان شیوه‌های جذب سرمایه‌گذار را فرا بگیرند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین اظهارداشت: باید از هر فرصتی برای پیشرفت استفاده کنیم و برگزاری رویداد ۱۰۰ استارتاپ، شروعی برای رشد اکوسیستم نوآوری در استان سیستان و بلوچستان است.

رویداد «۱۰۰ استارتاپ» برنامه پیوسته سرمایه‌گذاری و شتابدهی غیرمتمرکز است که هر سال روی ۱۰۰ استارتاپ مرحله‌ بذری تا ۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برگزار می‌شود، این نهاد با همکاری شبکه‌ای از راهبران نام‌آشنای زیست‌بوم کارآفرینی، شتابدهنده‌های همکار و نهادهای خصوصی و دولتی تلاش می‌کند فرایند شتاب‌گیری این استارتاپ‌ها را پیگیری و تسهیل کند.