تهران – ایرنا – بیلی والش رئیس نهاد جهانی ناظر بر شرکت های هواپیمایی جهان، پیش بینی کرد که این صنعت در پی بیرون آمدن از بحران همه گیری، کوچک تر و محتاط تر شود و همچنین تلاش این بخش را برای گسترش از طریق خرید دارایی های شرکت های دیگر، بعید دانست.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ همه گیری ویروس کرونا که از اواخر ۲۰۱۹میلادی جهان را در برگرفت، صنعت هواپیمایی را فلج کرده و با حرکت کند و آهسته به سوی بهبودی، همچنان موجب زمینگیر شدن بسیاری از هواپیماهای مسافربری و گردشگری جهان یا پرواز تقریبا خالی از سرنشین آنها شده است.

والش مدیرکل انجمن حمل و نقل بین المللی هوایی(یاتا) با اشاره به از رده خارج شدن شمار زیادی هواپیما و بیکاری یا به مرخصی اجباری فرستاده شدن کارکنان این بخش، افزود که صنعت هواپیمایی به ظرفیت کامل فعالیت پیش از دوره همه گیری، بازنخواهد گشت. من اساسا انتظار دیدن فعالیت هایی مانند ادغام شرکت های هواپیمایی و خرید دارایی را ندارم، زیرا همه شرکت ها تلاش می کنند نقدینگی های خود را حفظ کنند.

والش مدیرعامل پیشین شرکت "آی ای جی" مالک "بریتیش ایرویز" گفته است که هزینه کردن منابع با ارزش نقدینگی، بسیار خطرناک خواهد بود و  به نظر او برخی شرکت های هواپیمایی که فعالیت هایشان را کاهش می دهند، ادغام یا ورشکسته خواهند شد.

یاتا پیش بینی کرده است که تقاضای سفر در جهان تا سال ۲۰۲۴ به سطح پیش از همه گیری در ۲۰۱۹ بازگردد.

والش بر این باور نیست که این بحران، شرکت های هواپیمایی نمونه مانند پروازهای منطقه ای یا ارزان قیمت را تضعیف کرده باشد و افزود: هیچ رخدادی، ماهیت رقابتی این صنعت را تغییر نداده است.