به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ابراهیم رضایی در چهارمین کمیته حمایت از فلسطین با بیان اینکه حمایت از آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف به عنوان مهمترین مساله قرن، فصل مشترک میان ما نمایندگان پارلمان های کشورهای اسلامی است، گفت: تعرضات صهیونیستها به مسجدالاقصی و ناآرامیهای قدس سرانجام آتش جنگ بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیها را بر افروخت و گروههای مقاومت در چارچوب اتاق عملیات مشترک ضربات سختی با عنوان نبرد «شمشیر قدس» به دشمن وارد کرد.
وی اضافه کرد: نبرد «شمشیر قدس» که به سبب تجاوزگری رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی و قدس و به ابتکار مقاومت برای دفاع از این اماکن مقدس آغاز شد، در نهایت پس از ۱۱ روز با پذیرش آتشبس یک طرفه توسط کابینه رژیمصهیونیستی به پایان رسید.
نماینده ایران در اتحادیه مجالس کشورهای اسلامی خاطر نشان کرد: تجربه نشان داده هیچ شکلی از دیپلماسی، مذاکره یا سازش نتوانسته وضعیت بهتری را برای فلسطینیها رقم بزند و استمرار راهکارها و راهبردهایی این چنین به مرور زمان موجب وخامت اوضاع در مساله فلسطین شده و فلسطینیها را در برخی حوزهها بعضاً تا دههها به عقب بازگردانده است.بنابراین مقاومت نوعی واکنش طبیعی و منطقی از سوی ملتی است که بیش از ۷۰ سال تحت فشار، همه راهها را برای بازپسگیری سرزمین و حقوق اولیهشان آزمودهاند و نتیجه مطلوبی نگرفتهاند.
وی با بیان اینکه مقاومت طی سالهای اخیر در حوزه تکنیک، تاکتیک، صنعت، مهارت نیروی انسانی و تسلط اطلاعاتی به سطوح بالایی دست یافته که توانسته است اینگونه رژیم صهیونیستی را در میدان دچار استیصال کند، اظهار داشت: مجموعه این ویژگیها تنها بخشی از توانمندیها و دستاوردهایی است که مقاومت توانسته طی سالهای اخیر با روحیه جهادی و تلاش شبانهروزی کسب کند.
رضایی با اشاره به عادی سازی روابط برخی کشورها با رژیم صهیونیستی، گفت: رژیمی که برخی از دولتهای ضعیف برای تضمین امنیت خود با آن پیمان عادیسازی امضا کردند، در وضعیتی قرار دارد که حتی قادر نیست از خود در برابر واحد کوچکی مانند غزه دفاع کرده و ایجاد بازدارندگی نماید چه رسد به اینکه قادر باشد در برابر قدرتهایی مانند حزب الله در لبنان هماوردی کند.
وی با بیان اینکه جنایات ارتش اسرائیل علیه مردم غزه و کشتار غیرنظامیان و مناطق مسکونی موجب عصبانیت گروههای مقاومت اسلامی در کشورهای مختلف شده، گفت: اگرچه واکنش نهادهای بینالمللی و دولتهای غربی در سطوح رسمی، در قبال حملات رژیم صهیونیستی به غزه تا الان همراه با سکوت یا مواضع و رفتارهای انفعالی و بعضا جانبدارانه از اسرائیل بوده است، اما در سطح افکار عمومی جهان اسلام و حتی کشورهای غربی، اعتراضات علیه جنایات صهیونیستی علیه مردم فلسطین با روند رو به رشدی همراه شده است. کمااینکه در سطح رسانهای و شبکههای اجتماعی نیز، واکنشها به جنگ غزه افزایش یافته است.
وی افزود: امروز جامعه بینالمللی و به ویژه سازمان ملل متحد و سایر نهادهای حقوق بشری نمی توانند در مواجهه با اعتراضات مردمی در سرتاسر جهان حتی در داخل آمریکا و اروپا علیه حملات اسرائیل به غزه که خواستار مداخلات جامعه بینالملل برای پایان دادن به این درگیریها هستند، بیش از این بیاعتنا بوده و از خود انفعال نشان دهند.
نماینده دشستان گفت: فشار ناشی از افکار عمومی نقش مؤثری در مدیریت بحرانهای منطقهای و بینالمللی دارد، لذا رژیم صهیونیستی هم نمیتواند بیتوجه به اعتراضات مسلمانان و افکار عمومی جهانی، به جنایات خود در غزه ادامه دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه با بیان اینکه جنایات اشغالگران صهیونیست در سرزمینهای اشغالی فلسطین از ابتدای روند سیستماتیک اشغال تاکنون، به طور مکرر و متعدد از مصادیق شناخته شده جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است، عنوان کرد: بر این مبنا اجلاس از دولتهای اسلامی میخواهد با تشکیل کمیته ویژه ای، راهکارهای عملی اقامه دعوی را در محاکم بین المللی برای تعقیب و محکومیت مباشران و مسببان جنایت رژیم صهیونیستی به ویژه بنیامین نتانیاهو کودک کش و ارجاع وضعیت فلسطین به دیوان کیفری مورد بررسی قرار دهد.
رضایی افزود: همچنین انتظار می رود جامعه جهانی و سازمان ملل متحد به مسئولیت قانونی و اخلاقی خود برای پایان بخشیدن به بی کیفری تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی عمل کنند.