به گزارش ایرنا، محمدهادی آقایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بر اساس آمارهای اداره کل تامین اجتماعی یزد، این استان ۳۱۰ هزار کارگر بیمه شده اصلی دارد، امید می رود پنج درصد معادل ۱۵ هزار نفر در این المپیاد ورزشی شرکت کنند.
وی با اشاره به آغاز ثبت نام شرکت کنندگان در المپیاد یادشده از دهم تا ۲۵ خردادماه جاری اظهارکرد : علاقه مندان میتواند از طریق سایت مجموعه ورزشی کارگران استان به نشانی mvkyazd.ir برای شرکت در این المپیاد ثبت نام کنند.
آقایی خاطرنشان کرد: این المپیاد در پنج بخش کارگری، همسران و فرزندان کارگران، کارگران بازنشسته و کارگران نابینا و کمبینا، در رشته های طنابکشی، طنابزنی، قویترین کارگران، هدفزنی، روپایی، دو سرعت ، پیاده روی، تیراندازی و پرتاب توپ برگزار می شود.
وی با بیان اینکه رشتههای یادشده برای هر جامعه هدف المپیاد ورزشی متفاوت است، گفت: مسابقات مربوط به خانواده کارگران مجازی برگزار و در واحدهای تولیدی نیز با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی پیگیری میشود.
وی همگانی کردن ورزش در بین جامعه کارگری استان، استعدادیابی ورزشی در این قشر و ایجاد نشاط و شادابی را از جمله اهداف المپیاد اعلام کرد.
رییس مجموعه ورزشی کارگران یزد در بخشی از سخنان خود از فعالیت ۱۲ مجموعه ورزشی کارگران در هشت شهرستان استان خبر داد و با بیان این که چهار مورد مجموعهها در مرکز استان واقع است، گفت: همچنین زمین مجموعه ورزشی کارگران شهرستان خاتم تهیه شد.
وی با بیان اینکه تا قبل از شیوع کرونا در اسفندماه ۱۳۹۸ مجموعههای ورزشی کارگران استان در ۳۲ رشته ورزشی فعالیت داشت که به دنبال شیوع این ویروس این تعداد به ۲۶ رشته کاهش یافت ، گفت: هرچند سال ۹۹ به دلیل شیوع کرونا سالی پرفراز و نشیب در بخشهای مختلف بود ولی در بخش ورزش کارگری شاهد برگزاری ۲۰ مسابقه با حضور ۸۲۰ نفر از کارگران بودیم که ۱۲۰ ورزشکار در ۱۷ رشته به مسابقات کشوری اعزام شدند و کسب ۹ مدال از جمله موفقیت این بخش بود.
یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت حدود سه هزار واحد تولیدی و صنعتی و ۵۰۰ معدن بزرگ و کوچک دارد که چهارمین استان صنعتی و از لحاظ تنوع اندیس های معدنی دومین استان کشور است.