به گزارش ایرنا، اصغر نورالله زاده روز سهشنبه در آیین بهرهبرداری از کارخانه دارویی یاس کبود آران و بیدگل افزود: از مجموع تسهیلات اختصاص یافته، یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به حوزه کشت و ۳۰۰ میلیارد به حوزه بسته بندی و فرآوری اختصاص مییابد.
وی اظهار داشت: در سال جاری اولویت اصلی دولت به عنوان یک برنامه ملی، توسعه کشت، فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی است.
به گفته وی، متولی تامین مالی این طرح ملی صندوق کارآفرینی امید است که حتی به کشت گیاهان دارویی در اراضی شیبدار نیز اختصاص مییابد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: ایران دارای تنوع گیاهان دارویی است که با تایید سازمان غذا و دارو به دنبال ترغیب کشاورزان به کشت این گیاهان در مناطق به خصوص روستایی هستیم تا شاهد تغییر الگوی کشت به گیاهان دارویی و تولید محصول با ارزش افزوده بالا باشیم.
وی تصریح کرد: برنامهریزی دولت به گونهای است که تا پایان سال کارخانههای تولید گیاهان دارویی توسعه یابد و محصولات دارای ارزش افزوده زیاد تولید شود.
نوراللهزاده افزود: در حوزه تسهیلات روستایی در سال ۹۹ نزدیک به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد که ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان آن در حوزه اشتغال و حمایت از کسب و کار بود و نسبت به سال قبل از آن ۲ برابر رشد داشت.
معاون سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نیز گفت: دولت اقدامهای بسیار خوبی در زمینه اشتغال و کارآفرینی در روستاها انجام داده است.
منوچهر رزمجو گفت: بحث توانمندسازی جوامع محلی و توسعه اشتغال در روستا از اولویتهای دولت بوده است که با قدرت ادامه دارد.
کارخانه داروسازی یاس کبود تولیدکننده داروهای گیاهی روز سهشنبه با حضور منوچهر رزمجو معاون سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و جمعی از مدیران استان اصفهان و آران و بیدگل در روستای علیآباد این شهرستان بهرهبرداری شد.
این کارخانه در زمینی به مساحت ۱۱ هزار مترمربع با زیربنای ۲ هزار مترمربع با هدف اشتغالزایی برای زنان بیسرپرست یا بدسرپرست در شهرک صنعتی مالک اشتر روستای علیآباد سفیدشهر ساخته شده و برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.