دکتر محمد طاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پایگاه های بهداشتی پیش بینی شده برای تزریق واکسن بر اساس میزان جمعیت حاضر در محل سکونت و میزان مراجعات در طول سال انتخاب شده اند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: تا پایان هفته گذشته روزانه ۲ هزار و ۳۰۰ واکسن در پایگاه های بهداشتی استان همدان تزریق می شد که هم اینک به سه هزار و ۷۰۰ واکسن رسیده و تا پایان هفته به پنج هزار دوز در روز می رسد.
وی گفت: شهروندان بالای ۷۰ سال برای تزریق واکسن ابتدا باید با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir ضمن اعلام مشخصات، کد ملی و شماره تماس نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: پس از تکمیل فرایند ثبت نام، پیامکی برای افراد متقاضی تزریق واکسن ارسال شده که حاوی زمان و مکان مراجعه برای تزریق واکسن کرونا است و باید در زمان مقرر به محل یاد شده مراجعه کنند.
طاهری با بیان اینکه تعداد ثبت نامی ها بیشتر از ظرفیت روزانه است از گروه های هدف خواست منتظر تماس کارشناسان بهداشت باشند و از مراجعه حضوری برای ثبت نام واکسن خودداری کنند.
وی گفت: برخی از افراد پس از تزریق دوز نخست واکسن اقدام به برداشتن ماسک می کنند در حالیکه ۲ هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن کرونا، آنتی بادی بدن فرد به سطح مورد نظر وزارت بهداشت می رسد.
وی اظهار داشت: پس از تزریق دوز نخست واکسن کرونا ۲۸ روز بعد دوز دوم به فرد تزریق می شود.
تاکنون بیش از ۶۰ هزار نفر از ساکنان استان همدان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.