«علیرضا واعظی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: راهبرد تدوین شده برای محصولات ریلی امسال واگن پارس تولید ۷۰۰ دستگاه انواع خودروهای ریلی بود اما با پشتیبانی شرکت مپنا در سالی که با عنوان مانعزدایی و پشتیبانی از تولید نام گرفته، افزایش ظرفیت تولید در دستور کار قرار دارد و این واحد صنعتی همه توان را برای تحقق برنامه پیشبینی شده به کار میگیرد.
وی توضیح داد: ۵۳۲ دستگاه انواع واگن باری و مسافری پارسال در این واحد صنعتی تولید شد و این محصولات از سوی شرکتهای بهرهبردار در خطوط ریلی کشور به کار گرفته شده که گامی مهم در بهبود کیفی ناوگان ریلی کشور بوده است.
مدیر روابط عمومی شرکت واگن پارس اراک ادامه داد: «مرتضی ملانژاد» بهعنوان مدیرعامل جدید این واحد واگن سازی امروز از سوی مدیرعامل شرکت مپنا به عنوان سهامدار اصلی کهرفی شده که از مدیران برجسته و باسابقه در زمینه تولید و بهرهبرداری ادوات و ماشین آلات ریلی است و امید است که با حضور حلقه مدیریتی جدید در این واحد صنعتی اجرای برنامهها با سرعت و کیفیت بهتری پی گرفته شود.
واعظی عنوان کرد: معاونت فنی و مدیرکل واگنهای راه آهن جمهوری اسلامی ایران، قائم مقام معاونت امور ناوگان راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مدیر عامل شرکت احداث و توسعه ریلی مپنا، عضو هیات مدیره شرکت مهندسی و ساخت لکوموتیو مپنا و مشاور مدیر عامل گروه مپنا در امور ریلی از
واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است که در سال ۱۳۵۴ آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۶۴ با سرمایهگذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعههای این سازمان پیوست.
کارگاههای تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت ۳۳ هکتار جانمایی شده و بهعنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگنهای باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حمل و نقل ریلی ایران است.
تا کنون ۱۲ هزار انواع واگن باری (نیمی از واگنهای باری کشور)، ۴۰۰ دستگاه واگن مسافربری و ترنست و ۳۰۰ واگن مترو در شرکت واگن پارس اراک تولید شده است.
پیش از این «محمدرضا مختاری» حدود پنج سال مدیرعامل شرکت واگنپارس اراک بود.