مجتبی صدیقی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه ایرنا، درباره تعداد آشپزخانه های ارتقایافته دانشگاه ها، افزود: با بررسی های انجام شده، بیش از ۸۰ درصد آشپزخانه های دانشگاه های دولتی و آموزشکده های فنی و حرفه ای از وضعیت طبخ و توزیع سنتی به نیمه صنعتی و صنعتی کامل، ارتقا یافته اند.
وی با اشاره به سطح آشپزخانه ها در سال ۹۸، خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۹۸ از بین ۱۸۶ آشپزخانه، تعداد ۱۰۰ آشپزخانه در سطح یک و ۲ قرار داشتند؛ با اجرای طرح ارتقا در سال ۹۹ تعداد آشپزخانه های سطح یک و ۲ افزایش چشمگیری داشته اند.
به گزارش ایرنا، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در سال جاری با توجه به تعطیلی خوابگاه ها و آشپزخانه ها در فصل تابستان به منظور بازسازی و بهسازی و مرمت فضای کالبدی خوابگاه ها و تجهیزات آشپزخانه ها، برنامه ریزی لازم برای اجرای این طرح را در نظر دارد.
همچنین بر اساس بخشنامه ای که ناصر مطیعی، رییس این صندوق به دانشگاه ها ابلاغ کرد، به منظور تکمیل، بازسازی و صنعتی سازی آشپزخانه های دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، طرح ارتقای آشپزخانه ها در سال ۱۴۰۰ اجرا می شود. دانشگاه ها باید در چارچوب مفاد آیین نامه مالی معاملاتی خود و با رعایت صرفه و صلاح دانشگاه نسبت به شناسایی پیمانکاران و فروشندگان اقدام کنند.
نحوه مشارکت در هر طرح به صورت ۵۰ درصد سهم صندوق رفاه دانشجویان، ۵۰ درصد سهم دانشگاه است، اما در صورتی که دانشگاه نسبت به معرفی خیر اقدام کند، مشارکت به صورت ۴۰ درصد صندوق، ۳۰ درصد دانشگاه و ۳۰ درصد خیر انجام میشود.
اولویت مساعدت با دانشگاههایی است که برنامه مشخص و مدون قابل اجرا داشته باشند و طرحهایی که دارای ملاحظات فنی و بهداشتی دوران کرونا و پساکرونا هستند نیز در اولویت خواهند بود.