به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آیت الله سیدمحمد سعیدی در نخستین جلسه شورای اقامه نماز استان در حرم مطهر بانوی کرامت، با اشاره به نزدیک شدن ایام انتخابات افزود: یکی از جایگاه های امتحان مردم و مسئولان انتخابات است.
وی تاکید کرد: انتخابات یک وظیفه است و نباید جناحها و رنگها در این عرصه مدنظر باشد و اگر میبینیم که فردی اصلح است باید به او رأی دهیم و به فکر جواب روز قیامت باشیم نه به فکر جناح و جریان خاصی.
وی تاکید بر ضرورت حضور پرشور مردم در انتخابات به عنوان نخستین اولویت گفت: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، به عنوان فصل الخطاب و منشور کار و باید در تمام سطوح عملیاتی شود.
نماینده ولی فقیه در استان قم گفت: انسان مؤمن نمازگزار در تبلیغات و فعالیتهای انتخاباتی و وعدههایی که به مردم میدهد و رفتار با رقیب باید درست عمل کند و اگر دیدیم فردی با رقیب خود به شیوه غیرانسانی رفتار می کند معلوم می شود که نمازگزار واقعی نیست.
سعیدی در ادامه با اشاره به پیروزی مقاومت غزه، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز دزفول، خرداد را ماه مقاومت مردم در برابر بدی ها و ترویج معروفها که سرآمد آنها قیام برای خدا است دانست و اظهار کرد: از خداوند برای تمامی شهدا و کسانی که در طول نهضت اسلامی جان خود را تقدیم کردهاند آرزوی علو درجات را دارم.
وی گفت: انقلاب اسلامی ایران از نعمت های بزرگ خداوند است و یکی از برکات این انقلاب مسئله احیا نماز است که به برکت انقلاب تا حد زیادی از مهجوریت خارج شد.
نماینده ولی فقیه در استان قم با اشاره به گسترش ابعاد اقامه نماز بعد از انقلاب، اظهار کرد: اقامه نماز یک کار اداری نیست تا با آن به سبک اداری برخورد شود بلکه یک امر اعتقادی است.
وی با بیان اینکه نماز وسیله تقرب هر انسان متقی به خداوند است، گفت: نماز ما را در برابر شرک، پیرویهای کورکورانه و انتخابهای نادرست واکسینه میکند و تأثیر زیادی در رفتار اجتماعی و فردی انسان دارد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و دومین انتخابات میان دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری بیست و هشتم خردادماه برگزار خواهد شد.
استاندار: نگاه به اقامه نماز اداری نیست بلکه اعتقادی است
استاندار قم نیز در این جلسه گفت: ما حتی در شرایط کرونایی با رعایت دستورالعملها اجلاس اقامه نماز استان را برگزار کردیم و این اولین اجلاسیه نماز بود که در سطح کشور انجام شد.
بهرام سرمست با بیان اینکه با توجه به فضای قم و حضور روحانیت و حوزههای علمیه ما نباید به شرایط موجود در رابطه با اقامه نماز بسنده کنیم، افزود: استان قم در زمینه اقامه نماز نباید خود را با دیگران مقایسه کند چرا که قم با توجه به ظرفیت هیا فرهنگی و جایگاه والای دینی خود شاخصی است که دیگران باید خود را با آن بسنجند.
استاندار قم با بیان اینکه بهرمندی از رهنمودهای علما و مراجع را به عنوان یک اصل در مدیران استان دانست و ، افزود: نگاه به اقامه نماز در دستگاه های اداری استان نگاه اداری نیست بلکه نگاه اعتقادی و فراسازمانی است تا بتوانیم دِین خود را به امر اقامه نماز ادا کنیم.
وی با بیان اینکه استان قم شاهراه ارتباطی ۱۷ استان است بر عزم مدیران برای بهبود اقامه نماز در استراحتگاههای بین راهی تأکید کرد و گفت: نماز خانه های بین راهی قم باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و سرکشی های لازم باید انجام شود تا وضعیت مطلوب تری را داشته باشیم.