به گزارش ایرنا، صدیق جدیدالاسلام روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به وضعیت قرمز کردستان به لحاظ شرایط همهگیری کرونا، اهمیت سلامت مراجعان جهت درمان ناباروری بیش از هر اقدام دیگری در اولویت اقدامات دانشگاه قرار گرفت و هر گونه عمل و جراحی غیراورژانسی در این زمینه لغو شد اما با برگشت به وضعیت مناسب از لحاظ کرونا در حال حاضر این مرکز مجدد شروع به کار کرده است.
وی افزود: این مرکز با بهرهگیری از پیشرفتهترین و جدیدترین تکنیکها و دستگاههای به روز دنیا آماده خدمات تشخیص و درمان ناباروری از مراحل اولیه تا مراحل پیشرفته به همه مراجعه کنندگان داخلی و خارجی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه مرکز ناباروی بیمارستان بعثت سنندج تنها مرکز دولتی در استان است که در سال ۹۲ راهاندازی شده است، گفت: تاکنون پنج هزار و ۲۲ پرونده مربوط به مراجعه زوجین نابارور جهت فرایند درمان ثبت شده و از این تعداد تا پایان سال گذشته ۴۰۰ مورد منجر به بارداری مثبت شده است.
جدیدالاسلام با اشاره به افزایش میزان ناباروری در سالهای اخیر و تلاش برای ایجاد ساختار و بستر مناسب جهت درمان زوجهای نابارور و نیاز آنها به خدمات درمانی باروری و فرزندآوری افزود: از زمان تاسیس این مرکز تاکنون یک هزار و ۱۴۵ مورد لقاح مصنوعی انجام شده است.
وی یادآور شد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون ۴۰۰ پرونده مربوط به زوجین نابارور در این مرکز ارزیابی و وارد پروسه درمان شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان مرکز کنترل و درمان ناباروری در بیمارستان بعثت سنندج را از مراکز معتبر علمی در درمان ناباروری در غرب کشور اعلام کرد و گفت: زوجهای نابارور از کشورهای همجوار قبل از شیوع کرونا جهت مداوا به این مرکز مراجعه و خدمات درمانی دریافت میکردند که این امر یکی از پتانسیلهای اصلی دانشگاه و استان در زمینه توسعه توریسم درمانی است.
جدیدالاسلام اظهار داشت: در این مرکز متخصصین زنان و زایمان، ناباروری، جنین شناسی، ارولوژی و فلوشیپ، متخصص اورولوژی، کارشناسان مامایی، پرستاری، آزمایشگاه و بیهوشی، اقدامات درمانی ناباروری و خدمات ایمن به زوجین نابارور ارائه میدهند.