بوشهر- ایرنا- رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی گفت: در راستای خدمت به زندانیان و حمایت از خانواده آنان سامانه حمایت راه اندازی و در زمان حاضر ۲۵ هزار خانواده زندانی در این سامانه ثبت نام کرده اند.

محمد مهدی حاج محمدی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا در بوشهر افزود: خدمت به زندانیان و خانواده آنان از جمله وظایف این سازمان در دستگاه قضایی است؛ البته اهتمام در اجرای ماموریت حفظ و ارتقای امنیت و آسایش شهروندان با در حبس نگهداشتن افرادی که در امنیت آنها مخاطره ایجاد می کنند از جمله وظایف و ماموریت های این سازمان است.

وی بیان کرد: کم هزینه‌ترین و موثرترین راه اصلاح مجرمان، نوع رفتار زندانبانان است و اگر زندانیان احساس کنند که ما خیرخواه آن‌ها هستیم و این مهم را از اعمال و رفتار ما درک کنند، به طور قطع ما در سازمان زندان‌ها در نیل به ماموریت سترگ تربیت و اصلاح مجرمان و زندانیان به توفیق می‌رسیم.

حاج مهدی اضافه کرد: مردم انتظار دارند سازمان زندان‌ها در کنار نگهبانی، زندانبان‌های خوبی نیز باشیم و برای احیا، نجات، توانمندی و بازسازی مددجویان اقدام کنیم و تنها نگهبان آنها نباشیم.

وی تاکید کرد: زندانبان خوب ضمن تلاش برای نجات و احیای زندانی باید مراقب حقوق خانواده او نیز باشد و نلغزد و به این وسیله جمعیت کیفری زندان‌ها اضافه نشود.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی گفت: در این راستا مردم نیز در راستای مسئولیت اجتماعی می‌توانند به ما کمک کنند و به این وسیله از خانواده زندانیان مراقبت شود چون اگر در کنار احیا و مراقبت از زندانی خانواده او مورد غلفت قرار گیرند باز هم به رسالت خود به خوبی عمل نکرده ایم.

حاج مهدی اضافه کرد: در همین راستا و با هدف جلب حمایت‌های مردمی و بخش خصوصی و سایر آحاد جامعه پویش "پنجره فولاد" در کشور راه اندازی شده و در قالب این پویش به عشق امام رضا (ع) ماهانه مبلغ هشت هزار تومان به قصد حمایت از خانواده زندانیان پرداخت شود که در این ارتباط کارکنان سازمان زندان‌ها پیشگام بوده اند.

وی اشتغال زندانیان را از دیگر برنامه های سازمان زندان‌ها و اقدامات تربیتی عنوان کرد و گفت: در زمان حاضر ۵۴ درصد از زندانیان واجد شرایط  مشغول به کار هستند که براساس تاکید رئیس قوه قضائیه این آمار باید به ۸۰ درصد افزایش یابد.

حاج مهدی یادآور شد: برای تحقق این سیاست همکاری بخش خصوصی ضروری است.

وی در خصوص پابندهای الکترونیکی گفت: پابند الکترونیکی همان حبس تحت مراقبت الکترونیکی است که تلاش می شود به این صورت کمترین آسیب متوجه خانواده زندانی شود.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی اضافه کرد: با پابند الکترونیک زندانی تحت مراقبت قرار دارد و براساس هدف گذاری انجام شده برای سالجاری قرار است امسال ۲۰هزار پابند الکترونیکی برای زندانیان واجد شرایط تولید و به کارگیری شود.