ناصر عتباتی روز پنجشنبه در دیدار با دبیر و معاونان ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی اظهار داشت: در خصوص رفع مشکلات اجتماعی که بسترساز کاهش جمعیت متخلفان و زندانیان می شود، باید نسبت به فعالسازی ظرفیت آمران به معروف و ناهیان از منکر با رویکرد تذکر لسانی در حوزه های اجتماعی تلاش شود که در این راستا آماده همکاری و مشارکت هستیم.
وی اضافه کرد: حضور مردم در میدان به عنوان نقطه قوتی در جامعه شناخته می شود که با همکاری دستگاه قضایی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و سایر دستگاه و نهادهای متولی قابل دسترسی خواهد بود.
رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با اشاره به اولویت دستگاه قضایی که فعالسازی واحدهای راکد و نیز توجه ویژه به رونق اقتصادی در استان است، اظهار کرد: مهمترین موضوعی که در راستای تحقق شعار سال دنبال خواهیم کرد، رفع موانع تولید و نیز توجه ویژه به واحدهای تولیدی و صنعتی در سراسر آذربایجان غربی است که امیدواریم با این اقدامات شاهد جهش اقتصادی در استان باشیم.
عتباتی با بیان اینکه باید در زمینه حمایت قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر گام های عملی برداشته شود، گفت: اختصاص شعبات ویژه امر به معروف و نهی از منکر در همه حوزه های قضایی امری مبارک است که باید نسبت به فعال سازی و نیز تثبیت این شعبات به صورت ویژه توجه داشته باشیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجانغربی هم در این دیدار گفت: در سالهای اخیر شاهد هستیم که قوه قضاییه به موضوع رفع موانع تولید در استان های مختلف ورود کرده و نسبت به کاهش مشکلات فعالان اقتصادی تلاش می کند.
حجت الاسلام بهنام دلریش افزود: برخی مشکلات واحدهای تولیدی و اقتصادی که مرتبط با سیستم بانکی و مالی است، می تواند با ورود دستگاه قضایی و سوق دادن سرمایه گذاران به سوی فعالیت در این واحدها رفع شود، اما آنچه مهم است حمایت از تولیدکنندگان واقعی است که سیستم قضایی می تواند در این زمینه نیز نقش بسزایی ایفا کند.
وی با اشاره به فعالیت مطالبه گران به منظور شناسایی، بررسی و ارائه مشکلات موجود در سطح جامعه اضافه کرد: نقش دستگاه قضایی به منظور حمایت از مطالبه گران که همان آمران به معروف و ناهیان از منکر هستند، بسیار حساس و قابل توجه است چراکه در صورت احساس امنیت در نزد مطالبه گران می توان به آینده فعالیت ها در بخش های مختلف امیدوار بود.
به گزارش ایرنا، امر به معروف و نهی از منکر یکی از فروع دین مبین اسلام است که تاکید بسیاری در قرآن و آموزه های اسلامی به این ۲ اصل مهم شده است.