خرم‌آباد - ایرنا -‌ با مشارکت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، چهار مدرسه در قالب پنج کلاس درس با هزینه ای بیش از ۹۰۰‌ میلیون تومان در شهرستان سلسله بهره برداری شد.

به گزارش ایرنا، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در آیین بهره برداری این مدارس، اظهار داشت: تمام تلاش ما زدودن گرد محرومیت از چهره مناطق محروم کشور است و در این راه، خود را خادم ملت شریف ایران دانسته و تمام فعالیت خود را با منت پذیری از مردم عزیز میهن انجام می‌دهیم.

سردار مرتضی کشکولی افزود: فعالیت مدرسه سازی، گوشه‌ای از مردم سالاری دینی است که در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و با به ثمر نشستن خون پاک شهدای والا مقام محقق شده است.

 مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان نیز در این مراسم اظهار داشت: امروز چهار مدرسه در قالب پنج کلاس درس با زیربنای ۳۰۰ متر مربع و با اعتباری بیش از ۹۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسیدند.

امیرغفوری نژاد اضافه کرد: چهار مدرسه افتتاح شده در شهرستان سلسله به تفکیک، مدرسه یک کلاسه روستای اسحاق آباد توسط خیر دکتر محمد رستمی نژاد، مدرسه یک کلاسه روستای شاهیله توسط خیر حاج ابراهیم احمدی پور، مدرسه یک کلاسه روستای سرینجه توسط خیر دکتر عبدالرضا فولادوند و مدرسه ۲ کلاسه روستای لعل آباد توسط خیرین خانواده مرحوم آیت الله بلندنظر و دکتر معزی با مشارکت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان ساخته شده است.

وی ادامه داد: تعداد پنج کلاس خیرساز در منطقه قلایی شهرستان سلسله با مشارکت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع)استان لرستان افتتاح شد.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با اشاره به طرح آجر به آجر بیان کرد: بسته طرح تحولی «آجر به آجر» با هدف ساخت و تجهیز مدارس با مشارکت آحاد مردم صورت می گیرد.

وی تصریح کرد: خیرین مدرسه‌ساز در سال‌های اخیر با ورود به عرصه مشارکت در احداث فضاهای آموزشی و ایجاد مدارسی ایمن، امن و مجهز برای آینده‌سازان کشورمان، سهم بسزایی داشته‌اند.

غفوری نژاد گفت: خیرین همواره در عرصه ساخت و مشارکت فضاهای آموزشی حضور فعال داشته و قطعاً بدون کمک این عزیزان با مشکلات فراوانی روبه‌رو خواهیم شد.

وی اضافه کرد: قطعاً کمک‌های خرد خیرین و مردم می‌تواند در ساخت فضاهای آموزشی بیشتر برای دانش‌آموزان تأثیرگذار باشد و ما باید بتوانیم این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنیم.

بیش از ۱۴ هزار دانش آموز در شهرستان سلسله به تحصیل علم و دانش اشتغال دارند.