به گزارش روز جمعه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، تعداد شرکت کنندگان در این مرحله ۵۶۰ نفر از ۱۵ استان بودند که استان تهران با ۱۳۷ نفر بیشترین و بعد از آن اصفهان با ۷۱ متقاضی و خراسان رضوی با ۶۴ متقاضی در رتبههای بعدی قرار داشتند.
استانهای قزوین، سمنان و زنجان هم با ۱۰ شرکت کننده کمترین استانها به لحاظ آمار بودند.
بنابراین گزارش، بر اساس آیین نامه میانجیگری در امور کیفری، متقاضیان از میان معتمدان محلی یا دانش آموختگان رشتههای مختلف با اولویت مددکاری اجتماعی، علوم تربیتی، روانشناسی، جامعه شناسی، حقوق و فقه و مبانی حقوقی هستند پذیرش میشوند و لذا برای اینکه برای آن دسته افراد که دارای دانش حقوقی دارند مهارتهای حرفهای در مذاکره، تکنیکهای حل اختلاف در ایجاد صلح و سازش آموزش داده میشود و نیز برای متقاضیانی که در رشتههای دیگر تحصیل کرده اند دانش و اطلاعات حقوقی لازم ارائه داده شود. اولین دوره آموزشی برای توانمند سازی به تناسب با نوع فعالیت، تحصیلات و پتانسیلهای آنها با استفاده از اساتید برجسته کشور برگزار شد.
نتایج آزمون میانجیگری هفته آینده اعلام میشود
علی حسین پور معاون برنامه ریزی مرکز توسعه حل اختلاف در حاشیه بازدید از یکی از محل های برگزاری آزمون میانجیگری گفت: تلاش میکنیم حداکثر ظرف هفته آینده نتایج این آزمون را از طریق سامانه و سایت مرکز توسعه حل اختلاف اطلاع رسانی کنیم.
وی اظهار داشت: در اجرای ماده ۸۲ قانون آیین دادرسی کیفری و تحقق اهداف مدنظر در سند تحول قضایی تاسیس موسسه میانجی گری پیش بینی شده است.
حسین پور افزود: دو هدف کلی را در این مسیر مد نظر قرار داده ایم هدف اول کاهش موجودی و ورودی پرونده به محاکم قضایی است و دومین هدف نیز افزایش سرعت در رسیدگی به پروندههاست که برای تحقق این اهداف از قبل فراخوانی ارسال شده بود تا متقاضیان و علاقهمندان ثبت نام کرده و فرآیند مصاحبه و گزینش انجام گرفته است.