تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۹

یزد- ایرنا- قائم‌مقام کمیته امداد استان یزد گفت: مرکز نیکوکاری خیران کارآفرین معین استان یزد باهدف تأمین منافع فراگیر در حوزه کسب‌وکارهای خرد و خانگی نیازمندان با حضور جمعی از مسئولان و خیران استانی افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، محمدحسین باقریان، در مراسم افتتاحیه مرکز نیکوکاری خیران کارآفرین معین استان یزد بابیان اینکه ۱۶ مرکز نیکوکاری تخصصی کارآفرینی در استان یزد ایجادشده است، گفت: مراکز نیکوکاری کارآفرینی خدماتی ازجمله پرداخت تسهیلات اشتغال، تأمین مکان و تجهیزات کسب‌وکار، تأمین مواد اولیه کسب‌وکار، خدمات مشاوره‌ای، بازاریابی و فروش محصولات، آموزش‌های کسب‌وکار و کاریابی را به نیازمندان استان یزد ارائه می‌کنند.

وی افزود: این مراکز برای دستیابی اهداف موردنظر با اصناف منطقه، مراکز نیکوکاری محله مبنا، مجامع، خیریه‌ها و تشکل‌های کارآفرینی، بنگاه‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات اقتصادی، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و همچنین دفاتر کاریابی و مشاوره شغلی در تعامل و ارتباط هستند.

قائم‌مقام کمیته امداد استان یزد با اشاره به اینکه هر مرکز نیکوکاری کارآفرینی حداقل پنج مرکز نیکوکاری محله مبنا را تحت پشتیبانی خدمات خود قرار می‌دهد، تصریح کرد: این مراکز مجموعه عوامل اشتغال ازجمله کارآفرینان نیکوکار را در سطحی فراتر از محلات شناسایی، جذب و به سمت مراکز نیکوکاری محله مبنا هدایت می‌کنند، در کنار آن نهادینه‌سازی فرهنگ کارآفرینی و اشتغال‌زائی به شکل تخصصی در محدوده جغرافیایی و جمعیتی مورد عمل از وظایف اصلی این مراکز است.

وی یادآور شد: تقویت و گسترش حضور آگاهانه و مؤثر آحاد جامعه، ارتقای سرمایه‌های اجتماعی، توسعه شبکه‌های مردمی و تعامل با مؤسسات عام‌المنفعه از سازوکارهای جدی و مؤثر کمیته امداد برای دستیابی به آرمان بلند فقرزدائی و عدالت‌گستری به شمار می‌رود، استقرار شبکه‌های نیکوکاری مردمی و استفاده از منابع و ظرفیت خیران و تشکل‌های موجود به‌عنوان ضرورتی بنیادین در مسیر توسعه مشارکت‌ها و هم یاری‌های مردمی مطرح و موردتوجه است.

***

در آیینی با حضور فرماندار  و جمعی از مسوولان روز شنبه فرستنده دیجیتال شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی در منطقه کنجکوه در بخش مرکزی مهریز افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، با افتتاح فرستنده دیجیتال این منطقه در دهستان تنگچنار، ۲۱ شبکه تلویزیونی و ۱۷ شبکه رادیویی دیجیتال جایگزین چهار شبکه تلویزیونی آنالوگ در این منطقه شد.

برای احداث این فرستنده که جزو مطالبات مردم شهرستان بوده است ۲۵ میلیارد ریال از محل بودجه ملی و استانی هزینه شده و ۱۷ روستای بالای ۲۰ خانوار با حدود ۴۰۰ نفر زیررپوشش قرار گرفتند.

فرماندار مهریز گفت: با راه‌اندازی این سیستم مجهز، مردم منطقه در بخش مرکزی شهرستان می‌توانند برنامه‌های این شبکه‌ها را با فرمت دی وی بی تی ۲ بر روی کانال ۶۱ به خوبی و کامل دریافت کنند.

رضا زارع زاده مهریزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به اهمیت دسترس مردم تمامی روستاهای شهرستان از شبکه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: پیگیری برای زیرپوشش  قرار گرفتن همه مناطق پیگیری می‌شود.

وی با قدردانی از اقدامات صورت گرفته در این خصوص تصریح کرد: باید همه مردم در هر منطقه به خصوص روستاهای دوردست و محروم بتوانند از برنامه‌های مختلف شبکه‌ها به نحو مناسب استفاده کنند.

منطقه کنجکوه در دهستان تنگچنار در ۲۰ کیلومتری شهر مهریز قرار دارد. 

از جمعیت ۵۵ هزار نفری مهریز ۳۰ درصد در ۱۴۰ روستای پنج دهستان ارنان، میانکوه، تنگچنار، خورمیزات و بهادران زندگی می‌کنند.