به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی دفتر هیات دولت، هیات وزیران در جلسه مورخ پنجم اردیبهشت ۱۴۰۰، به استناد تکلیف مقرر در تبصره ذیل ماده (۳۴) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور مبنی بر «تهیه و اجرای سند نظام فنی و اجرایی کشور» توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، «آییننامه نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور» را تصویب کرد.
افزایش کارآمدی و اثربخشی طرحها و پروژههای سرمایهگذاری و نیز استقرار نظام یکپارچه برای پدیدآوری این طرحها و پروژهها، از جمله اهداف آییننامه یاد شده است.
دامنه کاربرد نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور، طرحها و پروژههای تملک داراییهای سرمایهای و طرحها و پروژههای سرمایهگذاری و ساخت و ساز دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و شامل همه مراحل دوره یک طرح یا پروژه از دوره پیدایش تا برچیدن است که بخشی یا تمام منابع مالی آن از وجوه عمومی تأمین میشود.
لازم به ذکر است، سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه، با تعیین اهداف کمی و کیفی مشخص برای دورههای زمانی محدود و مشخص، توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه و ابلاغ میشود و دستگاههای اجرایی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی مشمول این آییننامه، موظف به رعایت آن هستند.