کرمانشاه- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری‌کرمانشاه اعلام کرد: گزارش مرکز آمار ایران از نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به اردیبهشت ١٤٠٠ حاکیست که نرخ تورم استان کرمانشاه با بهبود یک رتبه‌ای در جایگاه دوم کشور قرار گرفته است.

«بهزاد باباخانی» عصر شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نرخ تورم استان کرمانشاه در اسفند ۹۹ و فروردین ۱۴۰۰ در جایگاه اول کشور قرار داشت که با تاکید استاندار بلافاصله آسیب شناسی دلایل افزایش نرخ تورم و موضوع کاهش آن در دستور کار ستاد تنظیم بازار استان قرار گرفت و جلسات ویژه ای بصورت منظم و هفتگی برای کاهش نرخ تورم با پیگیری و تشدید نظارت ها برگزار شد.

سرپرست معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمانشاه اظهار داشت:در تحلیل و آسیب شناسی دلایل افزایش نرخ تورم مشخص شد که ۱۰ اتحادیه صنفی تورمی بالاتر از میانگین کشوری دارند و بر این اساس نظارت بیشتر بر این اتحادیه ها در اولویت فعالیت های ستاد تنظیم بازار استان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: افزایش نظارت بر بازار تا بهبود جایگاه استان و قرار گرفتن در رتبه های بهتر از میانگین کشور ادامه خواهد داشت.

کرمانشاه کمترین افزایش نرخ تورم ماهانه داشته است

به گزارش ایرنا، داده‌های آماری حاکی است استان قم با ۳۷.۵ درصد کمترین و استان کردستان با ۴۶.۲ درصد بیشترین نرخ تورم را در اردیبهشت‌ماه امسال داشتند.

طبق این آمار نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برای خانوارهای کشور ۴۱ درصد شد، به‌طوری که بیشترین نرخ تورم متعلق به استان کردستان و کمترین آن مربوط به استان قم است.

در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان هرمزگان با ٣.٩ درصد افزایش و کمترین افزایش نرخ تورم ماهانه مربوط به استان کرمانشاه با یک دهم درصد است.

هم‌چنین بیشترین کاهش نرخ تورم ماهانه نیز مربوط به استان‌های همدان و اردبیل با سه دهم درصد کاهش است.

در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای کشور ۴۶.٩ درصد است. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان ایلام (۵۵.٧ درصد) و کمترین آن مربوط به استان قم (۴١.۶ درصد) است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.