به گزارش ایرنا، سیدمحمد موسوی زاده روز یکشنبه در نشست بررسی وضعیت پایداری و مدیریت مصرف انرژی در استان سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری با اشاره به برنامه ریزی برای اعمال خاموشی ها گفت: مقرر شد تا مراکز حساس استان نظیر مراکز درمانی و بهداشتی، و مجتمع های آبی استان، در اولویت قرمز وزارت نیرو قرارگیرند و محدودیتها در اینگونه مراکز اعمال نشود.
وی با اشاره به اینکه هر یک درجه افزایش دما موجب افزایش بین ۱۰ تا ۱۵ درجه مگاوات برق می شود افزود: از نگاه دستورالعمل پدافند غیرعامل ، مراکز حساس باید پیش بینی تامین برق خود را داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید به گونهای در بحث اعمال خاموشی ها عمل شود که خاموشی عادلانه در استان سمنان توزیع شود، گفت: با همکاری فرمانداران مشکلی در اجرای برنامه زمانبندی شده و منظم خاموشی ها نخواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان با تاکید بر اینکه هزینههای خاموشی به مراتب بالاتر از هزینه های تولید برق برای وزارت نیرو است گفت: باید ضمن توجه به تولید ، آستانه تحمل مردم در شرایط گرما و کرونا نیز مد نظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: اکنون ۶ گروه مشترکان شامل خانگی ، عمومی ، کشاورزی ، صنعتی ، تجاری و روستایی وجود دارند.
وی افزود: امسال به دلایل مختلف از جمله افزایش ۵ درجه ای گرما در فروردین نسبت به سال گذشته ، کاهش ۳۶ درصدی بارندگی، استفاده غیرمجاز برق برای تولید ارزهای دیجیتال، محدودیت تولید برق به دلیل کم شدن ۴۰ درصد ورودی آب مخازن سدها، افزایش سطح رفاه، تغییر رفتار مصرف مشترکان و تغییر سبک زندگی مردم و رشد حدود ۲۰ درصدی مصرف برق نسبت به مدت مشابه، با خاموشی های گسترده تری نسبت به گذشته مواجه بودیم.
کاهش مصرف پنج مگاواتی برق با تغییر ساعت کاری ادارات سمنان
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: با تغییر ساعت کاری ادارات در حدود ۵ مگاوات در روز در مصرف برق صرفهجویی شد.
وی تاکید کرد: از مدیران و مردم انتظار داریم تا با کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق ادارات در زمان فعالیت اداری و کاهش۹۰ درصدی در پایان ساعت کار ادارات، استفاده از دور کند کولرهای آبی و تنظیم ترموستات کولر گازی بر روی ۲۶ درجه و مصرف بهینه، وزارت نیرو را در ارایه خدمات و تامین انرژی پایدار یاری رسانند.
موسوی زاده بیان کرد: چنانچه نیاز به انجام خاموشی بیش از سهمیه فعلی مشخص شده برای استان اعلام شود، تلاش میکنیم تا خاموشی های احتمالی واحدهای مسکونی از حداکثر یک بار در روز و حداکثر به مدت ۲ ساعت بیشتر نباشد.
وی با اشاره به اینکه روز شنبه ۸ خرداد با همکاری بخش صنعت و مردم، هیچگونه خاموشی خانگی اعمال نشد، تاکید کرد: درخصوص تعیین سهمیه خاموشی استانها همیشه محدودیتهای فنی وجود دارد.
وی یادآور شد: بر اساس موافقت های انجام شده در جلسه کمیسیون کارگری ، مقرر شد تا در صورت نیاز به اعمال خاموشی، برق شهرکهای صنعتی استان با برنامه از پیش اعلام شده، حداکثر به مدت یک روز کاری کامل در هفته قطع شود و تا حد امکان از اعمال خاموشی مشترکان خانگی ممانعت به عمل آید.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان افزود: برنامه خاموشی با برنامه صنایع تنظیم و به مدیران این واحدها اطلاع رسانی شده است.