مریم ثروتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مشارکت آگاهانه در انتخابات زمانی محقق می شود که بانوان به عنوان واحد بنیادین جامعه و کانون رشد و تعالی انسان، گفتمانسازی و تولید جریان فکری را در جامعه نهادینه کنند.
وی با بیان اینکه تاثیرگذاری بانوان در مشارکت های سیاسی بدون انتخاب آگاهانه راه به جایی نخواهد برد، گفت: ترغیب این قشر به مشارکت سیاسی بدون آگاهی بخشی نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.
عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: اگر مشارکت در حوزه های مختلف ایجاد شود جامعه به توسعه پایدار خواهد رسید اما مشارکت کنندگان در بستر اجتماعی و جامعه مدنی باید آگاه، فعال و مطالبه محور باشند و در جامعه زنان ساختار ادراکی، بینش و مهارت باید افزایش یابد و مطالبات آنها در بسته ای کامل به رییس جمهوری انتقال یابد.
وی در ادامه گفت: مشارکت آگاهانه و فعال و حداکثری بانوان در کنش سیاسی مانند انتخابات به عنوان وسیلهای کارآمد برای نیل به اهداف توسعه کشور است و ثبات سیاسی کشورهای دموکراتیکی چون ایران در گرو پشتیبانی مردمی است تا با تکیه بر این سرمایه مردمی عظیم، نظام اسلامی بتواند برنامه ها و اهداف بلند مدت توسعهای را در جهت آبادانی و شکوفایی و رشد اقتصادی کشور ترسیم و اجرایی کند.
وی اظهار داشت: زنان به عنوان محور و الگوی خانواده وظیفه دارند شاخصهای انتخاب درست را در اختیار فرزندان و سایر اعضای خانواده قرار دهند و نسبت به مسائل روز کشور حساسیت نشان داده و همواره پییگیر همه امور سیاسی و اجتماعی باشند.
ثروتی خاطرنشان کرد: با بررسی بیانات مقام معظم رهبری در سالهای مختلف میتوان شاخصههایی از قبیل امانتداری، پاکدامنی، دوری از فساد، کارآمدی در مدیریت اجرایی کشور، دانستن نیازهای جامعه و مردم، هوشمندی و با برنامه بودن را به عنوان ویژگیهای یک نامزد اصلح شناسایی کرد که باید توسط زنان و مادران برای اعضای خانواده تشریح شوند.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به همراه میاندوره ای پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۸ خردادماه برگزار می شود.