فریدون همتی عصر یکشنبه در نشست با موضوع مدیریت مصرف برق در هرمزگان افزود: مصرف برق در هرمزگان در مجموع نزدیک به سه هزار و ۳۰۰ مگاوات در شبانه روز است که در صورت صرفه جویی نکردن قطعیهای برق ادامه دارد.
وی بیان داشت: حدود ۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات مصرف برق در روز مربوط به بخش خانگی است و در صورتی که این میزان به هزار و ۹۰۰ مگاوات در روز کاهش یابد با قطعی برق مواجه نمیشویم.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاههای استان نیز سه هزار و ۹۱۷ مگاوات است که به علت شرایط آب و هوایی سه هزار و ۲۶۷ مگاوات درحالت عادی برق تولید میشود.
همتی گفت: سعی داریم تولید برق در هرمزگان را در سقف موجود نگه داریم و باتوجه به ثابت بودن تولید، در صورت رعایت نشدن میزان مصرف مجبور به اعمال خاموشی خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه باتوجه به افزایش دما، خشکسالی و همچنین عمر بالای نیروگاههای تولید برق درهرمزگان، این نیروگاهها توانایی تولید قدرت اسمی برق را ندارند، اظهارداشت: به دلیل محدودیتهای بودجهای در سالهای قبل امکان نوسازی، بهسازی و ترمیم شبکه برق استان وجود نداشت و به همین علت درصورت اعمال فشار، احتمال خسارت به تجهیزات وجود دارد.
استاندار هرمزگان از مردم خواست کولرها و لامپهای اضافی را خاموش کنند و در مصرف برق بویژه در ساعتهای ۱۳ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۲ صرفه جویی کنند.
همتی گفت: برای کاهش مصرف برق در خصوص تغییر ساعت کار بازارهای هرمزگان نیز تصمیماتی همچون تعطیلی از ساعت ۱۳ تا ۱۸ و اجازه فعالیت به آنها در ساعت شب گرفته شده است که جزییات آن بزودی اعلام میشود.
سبد تولیدی برق حرارتی در استان هرمزگان در مجموع با ظرفیت نامی سه هزار و ۵۹۰ مگاوات شامل نیروگاه های حرارتی بندرعباس با ظرفیت هزار و ۳۳۰ مگاوات، سیکل ترکیبی خلیج فارس با ظرفیت ۹۹۰مگاوات، سیکل ترکیبی ایسین با ظرفیت ۶۴۸ مگاوات، سیکل ترکیبی قشم با ظرفیت ۳۴۰ مگاوات، سیکل ترکیبی هرمز با ظرفیت ۱۶۲ مگاوات، گازی پاسارگاد قشم با ظرفیت ۷۰مگاوات و نیروگاه آب و برق مپنای قشم با ظرفیت ۵۰ مگاوات میباشد.
شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان درحال حاضر ۷۱۵ هزار مشترک دارد که از این میزان۵۷۳ هزار مشترک معادل ۸۲ درصد را مشترکان خانگی شامل میشود.