«قباد محمدی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام اینکه این هفتمین دستگاه سیتیاسکن دانشگاه علوم پزشکی است که در دوره کرونا وارد استان میشود، افزود: به این ترتیب تعداد سیتیاسکنهای مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی به ۱۷ عدد میرسد.
وی اظهار داشت: این دستگاه محصول کمپانی زیمنس آلمان و ارزش ریالی آن نزدیک به چهار میلیارد تومان است.
محمدی ادامه داد: در بین بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان، تنها گیلانغرب و قصرشیرین فاقد سی تی اسکن است که با پیگیریهای انجام شده به زودی یک دستگاه سی تی اسکن نیز برای گیلانغرب تامین خواهد شد.
او گفت: بیمارستان اسلام آباد غرب دارای یک دستگاه سی تی اسکن قدیمی بوده و این دومین دستگاه اختصاص یافته به مرکز مذکور است که با نصب و بهره برداری از آن، حاشیه امنیت خوبی برای بیماران و کادر درمان منطقه ایجاد خواهد شد.
نصب دستگاه اکوکاردیوگرافی در کلینیک پردیس کرمانشاه
مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: با پیگیری های مستمر به عمل آمده، یک دستگاه اکوکاریوگرافی پیشرفته محصول کمپانی فیلیپس روز دوشنبه در کلینیک پردیس دانشگاه نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.
«تورج شیرزادیان» افزود: با توجه به وجود متخصص قلب اطفال در کلینیک پردیس، نیاز به این دستگاه که مقرر است بیشتر برای تشخیصهای مربوط به قلب جنین و همچنین اطفال مورد استفاده قرار گیرد، به شدت در این منطقه از شهر احساس میشد.
وی اظهار داشت: با حمایتهای رییس دانشگاه و معاونان توسعه و غذا و دارو و پیگیریهای حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه، این دستگاه در کلینیک پردیس نصب و راه اندازی گردید.
او ارزش ریالی این دستگاه را نزدیک به یک میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با تامین پروب جنین دستگاه، در روزهای آینده خدمات رسانی ویژه آن آغاز می شود.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد که یک میلیون نفر آن در کلانشهر کرمانشاه به عنوان مرکز استان ساکن هستند.
در این استان اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت در قالب ۲۵ بیمارستان بخش دولتی، خصوصی و وابسته به نیروهای مسلح فعال است.
هم اکنون هشت کلینیک وابسته و پنج کلینیک مستقل(مهدیه، شهید فتاحی، حاج دایی، پردیس و ثامن مسکن) در شهر کرمانشاه فعال است.