تهران-ایرنا- مارتین گریفیتس فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن که به این کشور سفر کرده است روز دوشنبه با ابراز نارضایتی اعلام کرد که تلاش‌های او برای دستیابی به آتش بس در یمن نتیجه نداشته است.

به گزارش ایرنا به نقل از "آسوشیتدپرس"، گریفیتس در فرودگاه صنعا مدعی شد: ادامه درگیری‌ها در مناطق مختلف یمن چشم‌انداز دستیابی به صلح در یمن را ضعیف کرده است.  
وی افزود: تلاش‌های ما تاثیر گذار نبوده است. ما سعی کرده‌ایم به آتش بس دست یابیم تا بتوانیم فرودگاه صنعا و بنادر حدیده را فعال کرده و مذاکرات سیاسی را آغاز کنیم. اما طرف‌های درگیر برای دستیابی به اهداف بیشتر به جنگ‌های خود ادامه می‌دهند.  

وی با اشاره به اینکه در طول یک سال گذشته راه های متعددی را برای رفع اختلاف میان طرفین یمنی پیشنهاد داده است، گفـت: ما چندین بار با مقامات یمنی و سعودی در ریاض درباره طرح آتش‌بس رایزنی کردیم و حتی در مسقط هم این قضیه بررسی شد و دیروز یکشنبه هم با عبدالملک الحوثی در این باره گفت‌وگو کردم.

نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن روز یکشنبه با «عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله به صورت ویدئو کنفرانس دیدار کرد.  
رهبر انصارالله در این دیدار از رویکردهای سازمان ملل در قبال موضوعات انسانی در یمن انتقاد کرد.  
گریفیتس همچنین به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای دستیابی به آتش بس، بازگشایی فرودگاه صنعا، اطمینان از جریان بی‌وقفه سوخت و کالاها از طریق بنادر حدیده و راه‌اندازی مجدد روند سیاسی، با مقامات یمنی و سعودی در عربستان سعودی و عمان گفتگو کرده است.  
وی از طرفین خواست تا "حمایت قابل توجه منطقه‌ای و بین المللی" از برنامه صلح سازمان ملل را بدست آورند تا "این مذاکرات طولانی" به نتیجه برسد.  

او گفت:بگذارید با شما صادق باشم. گاهی پیشرفت خوبی داریم. انتظار موفقیت داریم که به توافق برسیم و سپس جنگ اتفاق می‌افتد و یک طرف یا طرف دیگر فکر می‌کند که در میدان جنگ سود بیشتری خواهد گرفت. ، بنابراین نمی‌خواهد جنگ را خاتمه دهد. خواست ما ساده است جنگ را متوقف کنید. درگیری‌ها را پایان دهید. برای یمن صلح ایجاد کنید و یمن را به مکانی برای مردم یمن تبدیل کنید.
علی القحوم عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن دوشنبه شب در گفت‌وگو با شبکه المیادین گفت: بدون توقف جنگ و پایان محاصره نمی‌توان به راه‌حلی دست پیدا کرد.  
وی گفت: مارتین گریفیتس نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن در سفر به صنعاء اطمینان حاصل کرد که یمنی‌ها برای توقف جنگ اتفاق نظر دارند.  
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.  
نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.