تهران- ایرنا- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از تشکل‌های تشکل‌های دانشجویی به عنوان مهمترین رکن تبلیغ اسلام و بهترین راه تبلیغ در لایه‌های میانی یاد کرد. 

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌ الاسلام محمد قمی در نشست با مسئولان بسیج‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت: دانشجویان گروهی هستند که تأثیر مهم و مستقیمی در فرهنگ دارند و باید زمینه استفاده از این قشر در ابعاد وسیع فراهم شود و از ابتدای حضورم تا کنون ۴۰ نشست و جلسه با رویکرد «شنیدن انتقادات، پیشنهادات و بررسی عملکرد دانشجویان» برگزار کردم که نتایج و ثمرات مثبتی داشت. لذا هدف سازمان تبلیغات اسلامی این است تا تشکل‌های تحت حمایت این سازمان نیز از پشتیبانی و ایده‌های این گروه بهره‌مند شوند.

وی افزود: دانشجویان نقش بسیار مهمی در مشارکت حداکثری مردم و توسعه مردم سالاری دینی دارند و امیدواریم تشکل‌های دانشجویی از ظرفیت خود برای به میدان آوردن مردم و رونق انتخابات به درستی استفاده کنند. تشکل‌ها می‌توانند با معانی عمیق‌تر و متعددی، امور انتخابات را رصد کرده و مردم را به سمت و سوی روشن رهنمون سازند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر این که در سازمان تبلیغات اسلامی موضوع تعالی فرهنگ جامعه بحثی بسیار جدی است و به سادگی از آن عبور نخواهیم کرد، اظهار داشت: باید در امور فرهنگی و اجتماعی از تشکل‌های دانشجویی به‌ عنوان صدای جوان دغدغه‌مند، مطالبه‌گر و آگاه، بیشتر استفاده شود. لذا سازمان تبلیغات اسلامی این مهم را وظیفه خود می‌داند و پشتیبان نیروی جوان انقلابی است.

وی با اشاره به این مطلب که در سال‌های پایانی برنامه ششم توسعه و در آستانه برنامه توسعه هفتم هستیم عنوان کرد: شما نیروهای جوان و دانشجو می‌توانید در نگارش و ایده‌های خلاقانه در این سند مشارکت کنید و ایده‌های بدیع خود را از طریق سازمان تبلیغات اسلامی به مسئولان انتقال دهید.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید به نقش مهم لایه‌های میانی در گفتمان‌سازی فرهنگ ابراز داشت: فرهنگ و مردم سالاری دینی مرتبط با یکدیگر هستند و موضوع «مردم سالاری» دینی یک مقوله فرهنگی است بنابراین اگر در حوزه اقتصاد و سیاست به مردم سالاری دینی قائل هستیم در حوزه فرهنگ نیز باید به آن معتقد باشیم. در حوزه فرهنگ، دولت آینده باید به مردم سالاری دینی توجه ویژه داشته باشد و در ادامه این مسیر به تعالی و رشد جامعه بپردازد.

وی افزود: جریان تشکل‌های دانشجویی یک حلقه میانی است که این حلقه‌های میانی نه تنها در دولت آینده بلکه در تمام عرصه‌ها تبیین کننده و مبلغ اسلام ناب هستند و هدف شکل‌گیری بسیج دانشجویی نیز تبیین حقایق اسلام ناب است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: تشکل‌های دانشجویی مهمترین رکن تبلیغ اسلام و بهترین راه تبلیغ در لایه‌های میانی هستند. همچنین دستگاه‌های تبلیغی در خصوص تعالی فرهنگ جامعه از لایه‌های میانی بهره‌مند می‌شوند. لذا باید اذعان داشت که تمام دستگاه‌ها و نهادها برای حمایت و پیشرفت این لایه‌ها ایجاد شده‌اند.

وی به ضرورت پیشگامی و پرچم داری تشکل‌های دانشجویی در عرصه تعالی فرهنگ جامعه تأکید و تصریح کرد: نقش دانشجویان در ارتقای فهم جامعه برای مسائل پیچیده فرهنگ، تمدن اسلام ناب و حمایت از آن، بسیار تأثیر گذار است. بر همین اساس «مطالبه گری، روشنگری و نحوه به میدان کشیدن مردم» از ارکان مهم فعالیت‌های دانشجویی محسوب می‌شود.

قمی به ضرورت مطالبه‌گری دانشجویان در مسیر گفتمان سازی اشاره کرد و گفت: وقتی در راستای هم افزایی بیشتر، گفتمان سازی مناسب فرهنگی را به صورت مستقل انجام دهیم، فردی که عهده‌دار دولت آینده خواهد بود باید به مسئله‌ای که شما دانشجویان بر روی میزش قرار می‌دهید، پاسخ دهد و سازمان تبلیغات اسلامی در این مسیر علاوه بر حمایت از دانشجویان، مطالبات این قشر را به مسئولان بالادستی انتقال خواهد داد.

نشست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با مسئولان بسیج های دانشجویی دانشگاه‌های تهران عصر روز سه شنبه با عنوان «حکمرانی فرهنگ در دولت آینده» در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد و مسئولان و نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران به بیان نظرات و دغدغه‌های فرهنگی خود پرداختند.