به گزارش ایرنا، اعظم کریمی شامگاه سه شنبه در حاشیه بازدید از دفتر مشاوره امید زندگی در کرمان در جمع رسانهها افزود: از سوی دیگر این سامانه فرصتی مناسب برای جوانان هم سن و سال اینها است که به دنبال استخدام در جاهای مختلف هستند و در این زمینه، کارآفرینی فرایند بسیار بهتر و اثربخشی محسوب میشود.
وی اظهار داشت: نقد و بررسی های این سامانه به منظور پیشرفت کار بوده که البته دوستان کرمان هم پذیرفته اند و برای رفع آن تلاش کرده اند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان به دست اندرکاران این سامانه گفت: سعی می کنیم از این به بعد هم در حد بضاعتمان کمک کنیم که البته جاهایی نیز باید کل مجموعه وزارتخانه بسیج شود؛ چون بحث ملی است و شاید از اختیارات دفتر ما خارج باشد.
وی ادامه داد: ما از کمک فکریمان به خصوص در حوزه تبلیغات و به رونق رسیدن مجموعه که ایرادی به مجموعه وارد نباشد، به طور قطع پشتیبان شما هستیم و حمایتتان می کنیم.
وی تصریح کرد: پیش بینی من این است، سامانه اگر از شیوه اصولی جلو رود، آینده بسیار درخشانی در پیش دارد و آنقدر به درآمدزایی می رسد که با خود می گویید چرا قبلا از این کانال وارد نشدیم.
کریمی بیان کرد: کارهای بزرگ کردن، به ویژه اگر برای اولین بار باشد، سختی های خودش را دارد و ممکن است با ممانعت و نظر کارشناسی همراه باشد؛ بنابرایی از مانع هایی که با آن روبه رو می شوید دلسرد و نا امید نشوید.
وی افزود: مدیرکل ورزش و جوانان استان و کرمان از معدود استان هایی است که تناسب بین حوزه ورزش و جوانان را به خوبی رعایت کرده است.
وی ضمن قدردانی از خدمات مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در حوزه جوانان، افزود: طی آخرین نشستی که در تهران داشتیم و مواردی که صحبت شد، هم بدنه کارشناسی کرمان و هم سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان این استان، نهایت همکاری را داشته اند و این استان در پاسخگویی به مخاطبان جزو اولین استان ها هستند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با تشکر از رامین عبدلی، عضو مجمع جوانان استان کرمان و دبیر موسسه مردم نهاد کلبه آسمانی به سامانه ملی امید زندگی (ارائه شده از سوی این سمن) اشاره کرد و گفت: وی در این مدت تعامل بسیار خوبی با ما داشته است و پارسال نیز هفته ازدواج همکاری خوبی از وی و همکارانشان شاهد بودیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان نیز در این بازدید گفت: امروز با توجه به شرایط حاکم بر جامعه، نیاز داریم فرهنگ مشاوره به عنوان یک فرهنگ فراگیر نهادینه شود تا عامه مردم بتوانند برای مشکلاتشان از مراکز مشاوره استفاده کنند.
میثم پاریزی خطاب به مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: از حسن اعتماد شما و آقای تندگویان که این میزبانی را به کرمان دادید، سپاسگزارم.
پاریزی به سامانه ملی امید زندگی اشاره و تصریح کرد: برای راه اندازی سامانه ملی امید زندگی ابتدا یک تحلیلی صورت گرفت، سپس تصمیم گیری شد تا این سامانه در این حوزه راه اندازی شود و این کار با قراردادی که با شرکت مربوط بسته شد، انجام شد.
وی با اعلام اینکه در هر کاری ممکن است، ایراداتی وجود داشته باشد که این ها باید مرتفع شود، بیان کرد: در مجموع، کار ارزشمندی است که پس از آنالیزها و تحلیل هایی صورت گرفته، اجرایی شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: معتقدم نباید بخش پشتیبانی این سامانه منوط به پشتیبانی های بخش دولتی باشد، چرا که در بخش دولتی تغییرات و نظرات سلیقه ای زیادی داریم و ممکن است، کسانی ورود کنند که این را قبول نداشته باشند، پس شما باید این سامانه را مستقل کنید و کار را به جایی برسانید که بتواند خودش، خودش را اداره کند.
پاریزی افزود: راغب هستیم، وزارتخانه کمک کند، کار تکمیل شود و این حمایت صورت گیرد و انتظار داریم استان نیز انتظارات را برآورده کند.
وی تصریح کرد: این سامانه، یک سامانه ملی است، با توجه به اینکه مرکزیتش کرمان است، پس باید نمود کارش در کرمان بیشتر باشد و سپس بتواند به سایر استان های کشور تعمیم پیدا کند تا آن مطلوبی که مدنظر وزارت است هم تأمین شود.
پاریزی تأکید کرد: این کار نباید به شکل نیمه تمام رها شود، بلکه باید یک ساماندهی صورت گیرد و تکمیل آن انجام شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: معتقدم روز به روز که جلوتر می رویم، مباحث مربوط به مشاوره به صورت نیاز و ضرورت در بین مردم و جامعه احساس می شود.
پاریزی ابراز امیدواری کرد: کرمان در حوزه جوانان و مسائل مربوط به این حوزه با مجموعه سمن ها و نیروهای مستعدی که دارد و کارهایی که انجام شده مانند شبکه ملی امید زندگی، بتواند پاسخگوی اعتماد وزارت ورزش و جوانان باشد.